Küsimused, tootearutelud Parasiitide vastased pipetid putukamürgid väikeloomadele
10 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
4 sõnumid
linda
Tere, kas ma saaksin seda kääbushamstri jaoks kasutada, palun? Lugupidamisega
38 sõnumid
laurine
Tere, millisel hooajal (kevad, suvi, sügis või talv) seda toodet kasutatakse?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Parasiitide vastast ravi tuleks alustada kohe, kui ilmad paranevad. Soovitatav on seda jätkata suvel ja sügisel. Sagedus sõltub teie lemmiklooma eluviisist. Kui ta on kogu aeg toas puuris, on tal väike oht saada välisparasiite. Kui tal on aga võimalus käia väljas, tuleb olla valvas ja ravida teda regulaarselt. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
2 sõnumid
maïlyne
Tere, Kas saan seda toodet kasutada oma 8-nädalasel tšintšiljal? Kui jah, siis milline on annustamine? Ma ei tea tema kaalu. Tänud ette
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Pipetiga (0,5 ml) on ette nähtud loomale, kes kaalub 250 g kuni 1,5 kg. Soovitame oma looma kaaluda. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
3 sõnumid
nathalie
Tere, kas ma saan seda toodet oma roborovski hamstritel kasutada. Kui palju pipette pean ma kasutama, teades, et mul on 1 küülik, kes kaalub 1 kg, kuid on toibumas, ja teine, kes kaalub 1,5 kg. Kas ma saan neid kasutada oma meriseal, kelle kaalu ma ei tea. Tänan teid vastuse eest.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Pipett (0,5 ml) on mõeldud loomale kaaluga 250 g kuni 1,5 kg. Ühest pipetist piisab ühe looma jaoks. Lugupidamisega, Sanyd ettevõttest Zoomalia
3 sõnumid
sarah
Tere, kas seda toodet võib kasutada 2-kuusel küülikubeebil? Kas tootes ei leidu küülikule ohtlikke insektitsiide?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Pipett (0,5 ml) on mõeldud loomale, kes kaalub 250 g kuni 1,5 kg. Soovitame oma looma kaaluda. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
1 sõnumid
muriel
Tere, kas seda toodet saab kasutada Vene hamstri peal? Kas see pole ohtlik? Kui ei, siis mida te mulle soovitate?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Pipett (0,5 ml) on mõeldud 250 g kuni 1,5 kg kaaluvatele loomadele. Vene hamster kaalub 30 kuni 50 grammi, isane on suurem kui emane. Seega on üledoseerimise oht. Lisame peagi oma kataloogi putukatõrje vedeliku, putukatõrje vahu või putukatõrje pulbri, mis on sobivamad tooted. Parimate soovidega, Sandy Zoomaliast