Küsimused, tootearutelud Insecticide DK Saniterpen - 3x60 ml, 1 ou 5 L
9 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
joy
Tere, ma viisakam hulkuva kassipoja, kes oli kirbudega täidetud. Elan korteris, kus on kõikjal vanad parketid, ja loomulikult olen sellest ajast peale kirpudega nakatunud ning mu lapsed ja mina saame igal ööl pureda. Kas maja parketi töötlemine on tõhus?
1 sõnumid
martine
Soovitan pigem putukapiiret Gifi või Jardi Leclercis.
1 sõnumid
cecile
Jah, ma elasin ka majas, mille ülemisel korrusel oli parkettpõrand, ja meil oli kirbuprobleem. Vedasin sellele lõpuks joone alla, pihustades lahjendatud toodet veega liistudele, pesin pesu ja panin toodet pesumasinasse minimaalselt 60 kraadi juures jne.
2 sõnumid
nicolas
Tere, deltametriin on väga tõhus insektitsiid. Arvan, et pihustamine läbi parketiliistude peaks olema tõhus. Siiski, ma arvan, et tuleb rangelt järgida protokolli ja pihustamist vähemalt 3 korda uuendada, et hävitada munad ja takistada uue põlvkonna teket. Lisaks on deltametriin kassidele ohutu. Ma pihustan parketiliistudele, voodi tugedele ja mööblile. Linad pesta SANYTOLiga 60°C juures, paigaldan valged linad, et jälgida ja vajadusel eemaldada. Kassi tuleb kodu nendest osadest eemal hoida, et ta pärast ravi neid uuesti ei nakataks. Ravi talle ja mõned päevad teda isoleerida, kuni tema kirburavi toimib.
1 sõnumid
alison
Olen juba leidnud mõned kirbud seal, kus ma varem elasin. Kasutasin seda toodet põranda pesemiseks, kuid ma ei näinud mingit erinevust. Ma ei usu, et see on selleks mõeldud.
2 sõnumid
nicolas
Kuna tegu on putukamürgiga, mitte pesuainega... Seda ei pruugitud tootja soovituste kohaselt lahjendada. Ma kutsun teid üles järgima hoolikalt soovitusi ja näete, et see on väga tõhus.
2 sõnumid
karine
kui te koristate, pesete, viige kass kindlasti teise ruumi ja ärge laske tal tagasi tulla, kuni olete ruumi tuulutanud ja EELKÕIGE, kuni põrand on täiesti kuiv, sest siis ei ole kassi jaoks enam ohtu. Kõik lõppevad -iiniga (permethrin, deltamethrin, cypermethrin, cyfluthrin, transfluthrin...) on kassile potentsiaalselt ohtlikud
2 sõnumid
karine
Deltametriin on molekul, millel on kassidele kõrvaltoime. Siin on üks paljudest linkidest: http:/toxivet.free.fr/afficherToxique.php?id=41
13 sõnumid
marie-noëlle
Kas seda toodet saab kanda mopile nagu põranda pesemiseks, kuna see on kasside elupaiga jaoks? Kui kuiv, kas see on tõesti loomadele ohutu, kes aeg-ajalt söövad põrandale kukkunud krõbinaid ja seetõttu lakuvad köögipõrandat? Kuidas toodet õigesti doseerida? See toode on peamiselt parasiidivastane vahend elupaiga jaoks, kuid kas sellel on ka puhastav ja desinfitseeriv toime igapäevaseks põranda puhastamiseks? (mopiga)
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See toode on tugev insektitsiid, seda ei tohi kasutada igapäevaseks puhastamiseks. Enne selle kasutamist on soovitatav puhastada töödeldavad pinnad tavalise pesuvahendiga. Kui pinnad on kuivad, ei ole ohtu, kui teie lemmikloom sööb põrandale langenud krõbina. Saniterpen DK-d tuleks kasutada iga kahe kuu järel, seda ei tohi kasutada sagedamini. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond