Küsimused, tootearutelud

2 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Christel
2 sõnumid
christel fr
Minu kanad kaotavad sulgi kaela pealt ja jalgade tagant. Veel ühel on pealt sulgedel tuhm värv ja nad murduvad. Nad söövad hästi ja on elavad. Aga ma olen mures nende seisundi pärast. Olen kanakuudi puhastanud diatomiidiga. Lisaks sellele on mul 5 kanast ainult üks muna päevas viimase 5 päeva jooksul! On talv ilma päikeseta niiske ilmaga. Tänan teid nõuannete eest.
Sandra
5 sõnumid
sandra fr
Tere, ainus asi, mida teha, on pöörduda loomaarsti poole, sest ainult tema suudab teid aidata.
Christel
2 sõnumid
christel fr
Mul oli sama probleem. Ma kutsusin loomaarsti koju. Üks oli tagasihoidlik. Ülemised suled olid rabedad ja tuhmid. Lisaks sabasulgede kaotus. Diagnoos: ussirohu vahetus ja pärast kanade ülevaatust leiti täid! Seega pipetid iga kana jaoks ja esmalt laut löögitoruga puhastada. Seejärel diatomiitmullaga ja puhta allapanuga. Lisaks on nad talvel sulgimises! Mul õnnestus päästa oma liigikaaslaste poolt kõige rohkem kahjustatud kanad ussirohu, antibiootikumi ja naha alla tiiva alla kantava täivastase pipeti abil. Pole lihtne paigaldada. Selleks on vaja kahte inimest! Ilmselt on kõik nüüd hästi. Suled kasvavad tasapisi tagasi. Kuid vaatamata kõigele on ikka veel täid kanalas. Pipralaadsed jäljed mõnes kohas! Munemise vähenemise osas tuleb olla kannatlik. 2 muna 4-st pärast 1-nädalast ravi. Ja mõnikord 3 või 4. Aga erakordselt! Kuid muna ei tohi tarbida. Küsi oma loomaarstilt

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest