Küsimused, tootearutelud PURINA ONE Chat Adulte au Poisson

5 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
CHRISTOPHE
1 sõnumid
christophe fr
Tere, kas need krõbinad sobivad 2-aastasele Maine Coonile? Ette tänades
barbara
1 sõnumid
barbara fr
Tere, jah, võite siiski Maine Coon Royal Canin Kitten Maine Coon: kaitseb liigeseid ainulaadse kaltsiumi, fosfori ja D-vitamiini kombinatsiooniga. Kuid võite talle anda ka kõiki täiskasvanute krõbinaid. Head päeva
lydie
4 sõnumid
lydie fr
Tere, tegelikult on need graanulid kõigile kassidele "rämpstoit", nagu kogu toit, mida supermarketitest leiame. Parimate graanulite hulka kuuluvad Virbac graanulid. Olen seotud loomakaitsega ja viletsus ei lõpe kunagi, sest muuhulgas eelistavad paljud inimesed osta tõukasse, selle asemel et adopteerida vaeseid tänavalt päästetud kasse, mis võimaldaks ühingutel rohkem kasse varjupaikadest välja tuua, kus neid iga päev miljoneid eutaneeritakse ja mis tänaval surevad või viletsus ei lõpe iial. Seega, vähemalt kui eelistatakse raha kulutada tõukassile, selle asemel et päästa, peaks olema võimeline ostma oma kassile parimat toitu, aitäh talle
Pascale
3 sõnumid
pascale fr
Tere, personaalselt eelistaksin ma anda Maine Coonile spetsiaalseid krõbinaid, mis on neile paremini sobivad
Guy
1 sõnumid
guy fr
Mul on 9 kassi ja nad kõik armastavad kalatoitu, aga mul pole Maine Cooni.
lydie
4 sõnumid
lydie fr
purina one nagu kogu toiduainetele, mida supermarketites leidub, on see rämpstoit ja võib pika aja jooksul haigusi põhjustada. See on sama, nagu sööksite iga päev McDonald'si. Eelistage niisket toitu nagu Aplaws, Proplan, Almo... ning kuivtoiduna Virbacit, ja kindlasti mitte kunagi teraviljavaba toitu, mis põhjustab kardiomüopaatiat

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest