Küsimused, tootearutelud PURINA ONE Chat Stérilisé - multivariétés - Boeuf, poulet, saumon, dinde

4 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Angèle
1 sõnumid
angèle fr
Kas need tuleks külmikus hoida pärast paki avamist?
Fabrice
1 sõnumid
fabrice fr
Jah, see on parem, ma olen seda aastaid võtnud ja jah, külmikus hoidmiseks lõhnade eest.
Evelyne
1 sõnumid
evelyne fr
mu kassidele meeldivad need pakid väga, aga kui annan neile ainult pool pakki, panen selle külmkappi, see on ikkagi hügieenilisem, aga võtan selle natuke enne välja, sest kassidele ei meeldi süüa toitu, mis on liiga külm
Roberto
1 sõnumid
roberto fr
Täpselt nii. Aga olge ettevaatlik, ärge sellega liialdage, sest see oleks nagu viia oma last iga päev McDonald'sisse.
Laetitia
2 sõnumid
laetitia fr
Tere,Isiklikult tühjendame paki ja kui meie kass ei lõpeta, siis panen kausi külmkappi, et vältida kärbeste ligimeelitamist.Meie kass sööb ainult seda veterinaari soovitusel. Seal on teatud arv, mida tuleb järgida vastavalt kassi salenud kaalule.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest