Küsimused, tootearutelud PUUR-GRAANULITEGA SAEPURU-ALUSPURU
34 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
claudine
Tere, Graanulid või pelletid (milline pikkus? võrdlus Smart Pellet Cat's Best) palun? Aitäh. Lugupidamisega, Claudine
1 sõnumid
danielle
Pettunud selle pesakonna pärast, ma ei märganud, et see ei olnud aglomereeruv. Seetõttu tuleb kogu sisu tühjendada, mis osutub palju kallimaks. Graanulid on ideaalsed, aglomereeruvad ja tolmuvabad.
2 sõnumid
audrey
Graanulid ja pelletid on sama asi, pikkus on umbes 1,5 cm
2 sõnumid
louanne
Tere, kuidas asendada saepuru vähem kahjuliku allapanuga kääbusküülikutele? Sest ma ei tea, kuidas seda teha. Ette tänades abi eest!
2 sõnumid
audrey
Saepuru saab asendada kanepipesuga
1 sõnumid
aleksandra
Tere, puidulaastud on küülikutele mürgised.
1 sõnumid
paul
ei, ma ostan selle oma kääbusküülikule ja ta on ikka elus
1 sõnumid
jeremy
See koosneb peamiselt kuusekiududest (Zoomalia meeskonna vastus) Mõned puud sisaldavad vaiku. Teie lemmiklooma uriini kokkupuude vaiguga vabastab aine nimega fenool. See aine on teie väikeste lemmikloomade hingamisteedele väga mürgine. Kuusk = okaspuit
1 sõnumid
elisa
Tere, suurima mahutavusega kott (12 kg, kui ma ei eksi) võimaldab meil kassidele liivakasti mitu korda täita enne, kui peame uue ostma? Aitäh.
1 sõnumid
emilie
Tere, ma arvan, et 12 kg kotiga saab kassiliiva vahetada 2 või 3 korda.
1 sõnumid
catherine
Tere, sooviksin neid puugraanuleid kasutada oma küüliku kaevamiskastis, kas need sobiksid? Otsin midagi, mis ei oleks määriv (ei mingit mulda ega liiva). Tänan ette vastuse eest.
1 sõnumid
anais
Tere, ma kasutan seda oma küülikute allapanuna. See ei ole üldse räpane, sest need on graanulid, seega tahke aine ja mitte tolmav. Siiski muutub see lõpuks liivaseks, kui nad sinna peale oma häda teevad, see on normaalne.
1 sõnumid
rebecca
See on minu küülikutele suurepärane. Allapanu imab hästi uriini ja lõhna ei ole. Soovitan
1 sõnumid
cécile
Tere, see allapanu koosneb puidukiududest ja taimeekstraktidest, puidugraanulid on eriti imavad nii vedelike kui ka lõhnade vastu. Olen seda kasutanud meie jänese jaoks kaks ja pool kuud ning see on tõesti suurepärane. Ilusat päeva teile
1 sõnumid
véronique
Jah
1 sõnumid
sophie
Tere, see allapanu on suurepärane küülikutele. Pole lõhna ja imab hästi uriini. Minu küülikule meeldib ka seal sees magada, sest tunne peaks olema väga mõnus.
1 sõnumid
marielle
Tere, ma ei näe 15 kg kotte.. kuidas neid tellida?? aitäh
1 sõnumid
anne
Tere,
15 kg kotti pole, kuid 112 kg on laos olemas ja saadaval meie veebisaidil.
Head päeva,
AR
15 kg kotti pole, kuid 112 kg on laos olemas ja saadaval meie veebisaidil.
Head päeva,
AR
1 sõnumid
pascal
Tere, kui palju maksavad PURELYS Aglo kassiliiva kotid, mis kaaluvad 15 kg? Aitäh.
1 sõnumid
jessica
Tere, kas võib määrdunud kassiliiva tualetist alla visata, nagu cat's best brändi puhul? Aitäh
2 sõnumid
romain
Tere Jessica, tulen ka just cat's best'ist, ja jah, ma viskan allapanu tualetti. Olge siiski ettevaatlik, see ei ole tükiline nagu cat's best, nii et ärge täitke oma tualetti sellega! :)
2 sõnumid
linda
Tere, pigem tasub vältida, isegi kui teatud allapanu väidetavalt tualetti visatakse, ei riskiks ma sellega.
1 sõnumid
mireille
Tere Jessica, mulle ei meeldinud see liiv ja läksin tagasi Cat's Besti juurde, kuid mõlemal juhul kasutan ma roheliste jäätmete jaoks mõeldud prügikasti. Ilusat päeva.
4 sõnumid
julie huijie
Tere, näen, et olete juba vastanud küsimusele selle allapanu koostise kohta, kuid millisest puidust pärinevad kiud?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Need on peamiselt kuuskedest pärit puidukiud. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
pauline
Tere, ma tahaksin teada, mitu liitrit on 5 kg sellest pesakast, palun.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, 5 kg Purelyse kott vastab 6,6 liitrile pesakonnale. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
valentine
Tere, kas lõhnad imenduvad?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Puidugraanulid on eriti hästi imavad nii vedelike kui ka lõhnade suhtes. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
linda
ei, olen sellest aluskihist loobunud, see laguneb mu küülikute jaoks liiga aeglaselt, palju raiskamist
2 sõnumid
fanny
Tere, millest see toode täpselt koosneb?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see allapanu koosneb puidukiududest ja taimsetest ekstraktidest. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
sophie
Tere, kas see pesakond sisaldab maisitõlvikuid? Aitäh
1 sõnumid
sandrine
Ei, need on ainult puidugraanulid.
2 sõnumid
sophie
Tere, see koosneb puidukiududest ja taimsetest ekstraktidest.... Millised on taimede ekstraktid? aitäh