Küsimused, tootearutelud PUUR-GRAANULITEGA SAEPURU-ALUSPURU

88% kliendid

soovitan seda toodet

34 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
CLAUDINE
1 sõnumid
claudine fr
Tere, Graanulid või pelletid (milline pikkus? võrdlus Smart Pellet Cat's Best) palun? Aitäh. Lugupidamisega, Claudine
Danielle
1 sõnumid
danielle fr
Pettunud selle pesakonna pärast, ma ei märganud, et see ei olnud aglomereeruv. Seetõttu tuleb kogu sisu tühjendada, mis osutub palju kallimaks. Graanulid on ideaalsed, aglomereeruvad ja tolmuvabad.
AUDREY
2 sõnumid
audrey fr
Graanulid ja pelletid on sama asi, pikkus on umbes 1,5 cm
louanne
2 sõnumid
louanne fr
Tere, kuidas asendada saepuru vähem kahjuliku allapanuga kääbusküülikutele? Sest ma ei tea, kuidas seda teha. Ette tänades abi eest!
AUDREY
2 sõnumid
audrey fr
Saepuru saab asendada kanepipesuga
Aleksandra
1 sõnumid
aleksandra fr
Tere, puidulaastud on küülikutele mürgised.
Paul
1 sõnumid
paul fr
ei, ma ostan selle oma kääbusküülikule ja ta on ikka elus
jeremy
1 sõnumid
jeremy fr
See koosneb peamiselt kuusekiududest (Zoomalia meeskonna vastus) Mõned puud sisaldavad vaiku. Teie lemmiklooma uriini kokkupuude vaiguga vabastab aine nimega fenool. See aine on teie väikeste lemmikloomade hingamisteedele väga mürgine. Kuusk = okaspuit
Elisa
1 sõnumid
elisa fr
Tere, suurima mahutavusega kott (12 kg, kui ma ei eksi) võimaldab meil kassidele liivakasti mitu korda täita enne, kui peame uue ostma? Aitäh.
EMILIE
1 sõnumid
emilie fr
Tere, ma arvan, et 12 kg kotiga saab kassiliiva vahetada 2 või 3 korda.
Catherine
1 sõnumid
catherine fr
Tere, sooviksin neid puugraanuleid kasutada oma küüliku kaevamiskastis, kas need sobiksid? Otsin midagi, mis ei oleks määriv (ei mingit mulda ega liiva). Tänan ette vastuse eest.
Anais
1 sõnumid
anais fr
Tere, ma kasutan seda oma küülikute allapanuna. See ei ole üldse räpane, sest need on graanulid, seega tahke aine ja mitte tolmav. Siiski muutub see lõpuks liivaseks, kui nad sinna peale oma häda teevad, see on normaalne.
Rebecca
1 sõnumid
rebecca fr
See on minu küülikutele suurepärane. Allapanu imab hästi uriini ja lõhna ei ole. Soovitan
Cécile
1 sõnumid
cécile fr
Tere, see allapanu koosneb puidukiududest ja taimeekstraktidest, puidugraanulid on eriti imavad nii vedelike kui ka lõhnade vastu. Olen seda kasutanud meie jänese jaoks kaks ja pool kuud ning see on tõesti suurepärane. Ilusat päeva teile
Véronique
1 sõnumid
véronique fr
Jah
sophie
1 sõnumid
sophie fr
Tere, see allapanu on suurepärane küülikutele. Pole lõhna ja imab hästi uriini. Minu küülikule meeldib ka seal sees magada, sest tunne peaks olema väga mõnus.
marielle
1 sõnumid
marielle fr
Tere, ma ei näe 15 kg kotte.. kuidas neid tellida?? aitäh
Anne
1 sõnumid
anne fr
Tere,

15 kg kotti pole, kuid 112 kg on laos olemas ja saadaval meie veebisaidil.

Head päeva,
AR
Pascal
1 sõnumid
pascal fr
Tere, kui palju maksavad PURELYS Aglo kassiliiva kotid, mis kaaluvad 15 kg? Aitäh.
Jessica
1 sõnumid
jessica fr
Tere, kas võib määrdunud kassiliiva tualetist alla visata, nagu cat's best brändi puhul? Aitäh
Romain
2 sõnumid
romain fr
Tere Jessica, tulen ka just cat's best'ist, ja jah, ma viskan allapanu tualetti. Olge siiski ettevaatlik, see ei ole tükiline nagu cat's best, nii et ärge täitke oma tualetti sellega! :)
linda
2 sõnumid
linda fr
Tere, pigem tasub vältida, isegi kui teatud allapanu väidetavalt tualetti visatakse, ei riskiks ma sellega.
Mireille
1 sõnumid
mireille fr
Tere Jessica, mulle ei meeldinud see liiv ja läksin tagasi Cat's Besti juurde, kuid mõlemal juhul kasutan ma roheliste jäätmete jaoks mõeldud prügikasti. Ilusat päeva.
Julie Huijie
4 sõnumid
julie huijie fr
Tere, näen, et olete juba vastanud küsimusele selle allapanu koostise kohta, kuid millisest puidust pärinevad kiud?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Need on peamiselt kuuskedest pärit puidukiud. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
PAULINE
2 sõnumid
pauline fr
Tere, ma tahaksin teada, mitu liitrit on 5 kg sellest pesakast, palun.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, 5 kg Purelyse kott vastab 6,6 liitrile pesakonnale. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Valentine
1 sõnumid
valentine fr
Tere, kas lõhnad imenduvad?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Puidugraanulid on eriti hästi imavad nii vedelike kui ka lõhnade suhtes. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
linda
2 sõnumid
linda fr
ei, olen sellest aluskihist loobunud, see laguneb mu küülikute jaoks liiga aeglaselt, palju raiskamist
Fanny
2 sõnumid
fanny fr
Tere, millest see toode täpselt koosneb?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see allapanu koosneb puidukiududest ja taimsetest ekstraktidest. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Sophie
2 sõnumid
sophie fr
Tere, kas see pesakond sisaldab maisitõlvikuid? Aitäh
Sandrine
1 sõnumid
sandrine fr
Ei, need on ainult puidugraanulid.
Sophie
2 sõnumid
sophie fr
Tere, see koosneb puidukiududest ja taimsetest ekstraktidest.... Millised on taimede ekstraktid? aitäh

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest