Küsimused, tootearutelud Puupelletitega allapanu kakaoga LIKAO
17 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
damien
Tere õhtust, kas kakaoga allapanu peal on võimalik, et küülik võib ennast vigastada või libiseda, näiteks pikali heites, kas see on tema jaoks mugav? Kas ma saan seda panna kogu puuri? See on 7-kuune hiidliblikaga küülik, kes pole harjunud pesukastiga.
1 sõnumid
joany
Tere, kas sellel pesakastil on aegumiskuupäev? Mul on ainult üks küülik, kas tasub osta suures formaadis (2x12kg)? Kui sulgen iga kord koti korralikult ja hoian kuivas kohas, kas see sobib? Aitäh.
1 sõnumid
delphine
Tere Joany, säilivusaega pole, kuna tegu on naturaalse puiduga. Panin kogu kotikese kileümbrisega plastikust toidukarpi, kasutan seda kogu aeg. Võtke suurim võimalik kott hinna/kaalu suhtes, sest see toimib suurepäraselt ega lõhna üldse. Ma vahetan graanuleid iga päev kohtades, kus küülik pissib. Ilusat päeva teile. Delphine.
2 sõnumid
clarisse
Tere, kas see sobib tõesti küülikutele, kuna nad kipuvad kõike maitsma (isegi oma allapanukastet)? Kas fakt, et see on kakaost, ei ole ohtlik? Kas olemasolevad eeterlikud õlid ei häiri neid, arvestades nende väga tundlikku hingamissüsteemi? Aitäh!
1 sõnumid
myriam rioual
Tere, ostsin selle aluse oma jänesele, talle väga meeldib ja see on vähem räpane kui saepurualus, kus jänese silmadesse võib sattuda tolm. Alusel on ka vähem lõhna, ma vahetan seda harvemini ja mu jänes ei söö seda. Loodetavasti olin abiks, olen selle suurepärase alusega väga rahul.
2 sõnumid
alissa
Tere, Kas te ei müü enam Likao Extra pesakonda? Aitäh.
1 sõnumid
paula
Kas see allapanu sobib tuhkrule?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see allapanu sobib kõigile närilistele, sealhulgas tuhkruile. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
4 sõnumid
julie huijie
Tere, ja mis puust on pärit puitkiud?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see on kuusk. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
4 sõnumid
julie huijie
Tere, mis on selle allapanu täpne koostis?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, aluspanu koosseis on toodud kirjelduse allosas. Koostis: Ühetaimne ekstrakt 80% kuivainest, yucca schidigera ja eukalüpti ning apelsini eeterlikud õlid. Puidukiud, Morbihani kaoliin, vetikad. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
françoise
Tere, mul on kass, kellel on sfinkterid väga tundlikud, see on muutumas tõeliseks probleemiks. Silikoonliiv talle enam ei sobi ja ilmselgelt on tal valus. Kas oleks parem, kui valiksin Likao või Purelys liiva? Tänan teid vastuse eest, Françoise
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, sellise probleemi puhul on raske nõu anda, veterinaararstilt arvamuse küsimine oleks kindlasti kasulik, et tuvastada teie kassi valu põhjused, kuna tundub ebatõenäoline, et selle põhjuseks on ainult kassiliiv. Seoses Likao kassiliivaga on saadaval väike pakend, kaaluga 1 kg, mis võimaldab seda testida, võite alustada sellega ja vaadata, kuidas läheb. Lugupidamisega, Zoomalia tiim
1 sõnumid
mickael
Tere, kas see aluspanukast sobib pässikküülikutele? Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Saate seda täiesti kasutada oma kääbus-bareivajänese jaoks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
aurélie
Tere õhtust, kas see pesakast on kokkukleepuv? Kas see sobib sõela-sahtli liivakastiga?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see kuivkäimla ei moodusta klompe. Tuleks valida Likao Extra kuivkäimla. Praegu on saadaval proovina, müügis on see järgmise nädala lõpus. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond