Küsimused, tootearutelud

4 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Aline
1 sõnumid
aline fr
Tere, kas te saaksite mulle öelda, kas see pudelihoidja püsib iseseisvalt või tuleb see puuri külge kinnitada? Tänud ette.
laure
1 sõnumid
laure fr
Tere, kas saaksite mulle anda mõõdud mustale osale, mis läheb küülikupuuri ukse varraste vahele? Ma leian, et see on veidi kõrge, et see võiks läbi mahtuda. Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, musta osa mõõtmed on: kõrgus 2,5 cm, laius 5,5 cm, pikkus 11,5 cm Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
Gilles
1 sõnumid
gilles fr
Tere,

Kas te saaksite täpsustada, kas see jootja müüakse ühekaupa või kahekaupa?
Tänan teid.

Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see artikkel müüakse komplektis, mis sisaldab kahte tükki. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest