Küsimused, tootearutelud Porte-bouteille NIAGARA

5 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
DOMINIQUE
1 sõnumid
dominique fr
TERE KAS MA SAAN VEEPAAGI JA TAGUMISE PULGA, MIS PUDELI KINNI HOIAB, MÕÕTMISED KUIDAS PUDEL KINNI HOIAB KAS SEE KRUVIDAKSE GLOU GLOU KINNI AITÄH
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Selles hoidikus on 9 cm läbimõõduga pudelid (see on kaubanduslike pudelite standardläbimõõt). Pudel kinnitatakse jaoturisse, libistades selle sisse. Sinise hoidiku kõrgus, mis hoiab pudelit, on 88 mm. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
Tiffen
6 sõnumid
tiffen fr
Tere, mul on tulemas Prantsuse hiidkõrvadega küülik. Ta paigutatakse Teie müüdavasse ristkülikukujulisse võrega katusega aedikusse. Kas see joodik saab paigaldada sellele aedikule ilma varraste lõikamiseta? (Tõepoolest, tsementpuuride ustel on vajalik vardaid saagida, et paigaldada veega pudelitega töötavaid joodikuid) Tänan vastuse eest. Lugupidamisega.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Ma arvan, et olen teie küsimusele vastanud eelmises postituses. Puuri lattide saagimine ei tohiks olla vajalik, pudelihoidja on kohandatav igale lattaedikulile. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Tiffen
6 sõnumid
tiffen fr
Tere, kas see pudelihoidja saab paigaldada teie poolt müüdava katusega puuri külge ilma ribisid lõikamata, nagu mõnede betoonist puuride ustel? Lugupidamisega.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere,

See pudelihoidja peaks saama paigaldada meie katusega aedikutele.

Lugupidamisega,
Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest