Küsimused, tootearutelud

10 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Florent
1 sõnumid
florent fr
Tere, kas kiibipõhine seade töötab mõlemas suunas? Sest me tahame takistada oma koera väljapääsu. Tänan vastuse eest. Lugupidamisega
Sylvie
1 sõnumid
sylvie fr
Tere kõigile, Kuidas panna kassiuks käsitsi režiimile? Kuidas teada saada, kas mu kassi kiip on registreeritud? Nimelt saab ta välja minna, aga ukse vasakus allnurgas olev nupp takistab sissepääsu. Aitäh Sylvie
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, kassiuksil on tõepoolest manuaalne funktsioon. Kui kassi kiipi salvestatakse, annab helisignaal märku selle registreerimisest. Riiv, mis ust blokeerib, langeb alla ainult iga registreeritud kiibi tuvastamisel. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
martine
3 sõnumid
martine fr
küsimus! milleks on punane plastikrihm ja kas seda tuleks paigale jätta? miks 16 cm tunnel? minu kass on harjunud 6 cm-ga ja ma kardan, et see võib tekitada probleeme, eriti kuna väljas on maa madalamal.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Klapp on käsitsi võti. Selle kasutamine on täpsustatud toote juhendis. Tunnel ei ole 16 cm pikk, see on läbipääsu laius. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
martine
3 sõnumid
martine fr
kas kassiuks töötab kõikide sisseehitatud patareidega kasside puhul, kas saab kasutada laetavaid akusid miks nii suur sügavus, minu puidust uks on 3 cm paksune, kas see on sobiv?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Saate meelde jätta kuni 32 erinevat kiipi kassiuksele (juhul kui teil on mitu kiipidega kassi). See kassiuks töötab 6 AA LR6 1,5V patareidega. Soovitatav on kasutada mitte laetavaid patareisid, mis on sageli tõhusamad. Saate selle kassiukse paigaldada maksimaalselt 55 mm paksusele uksele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Morgan
1 sõnumid
morgan fr
Tere, ma soovisin teada, milline on maksimaalne ukse paksus ilma tunnelilaiendust lisamata? Kas kogu süsteemi laius on 16 cm? Tänan tagasiside eest.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kassiukse mõõtmed on kokku 16,2 cm lai. Kaasasolevad pikad kruvid võimaldavad paigaldamist maksimaalse paksusega 55 mm uksele. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
FRANCOISE
1 sõnumid
francoise fr
Mul on plaan paigaldada ferplasti kiibiga kassiuks oma metallist garaažiuksele. Kas te saaksite täpsustada, kas see on võimalik ilma häireteta ja kui jah, kas on vaja rakendada erilisi paigaldusmeetmeid ning palun edastage need mulle. Tänan teid ette.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Süsteem ei tööta metalli läheduses. On hädavajalik teha uksest ja raamist puitraami või samalaadse materjaliga isoleerimine, mille paksus on vähemalt 50 mm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest