Küsimused, tootearutelud

7 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
bertrand
6 sõnumid
bertrand fr
bertrandbonjour, kui kasside kraedele pole magneteid, kuidas avanemine toimub? Kas see kassiluuk takistab teiste kasside sissepääsu? Millist kassiluuki soovitate, kui kasutuses on ainult minu kaks kassi? ette tänades.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see on pöörduksega luuk, mida kass saab lükata, et sisse ja välja pääseda, magnetiline süsteem blokeerib ukse avamise. Sellise kassiuksega saab iga kass läbi pääseda. Ainult selline luuk, millel on magnetid või mikrokiibi lugeja, võimaldab valida, kellel on juurdepääs majale ja kellel mitte. See sobib teie mõlemale kassile, kuid kui soovite veenduda, et ükski teine loom ei pääseks sisse, peate valima elektromagnetilise või elektroonilise mudeli. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
GHYSLAINE
1 sõnumid
ghyslaine fr
Tere, kas mul on ukses ava mõõtmetega 168x168; kas saan seda kassiluuki kasutada?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Võite selle kohandada, suurendades oma ukse ava veidi kuni 170*175. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
walid
1 sõnumid
walid fr
Tere, sooviksin paigaldada selle kassiluugi ukse paneelile, mille paksus on 0,5 kuni 1 cm, või isegi vineerile. Kas kassiluuk on reguleeritava paksusega? Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, paksust saab lõigata, et see sobiks erineva paksusega "seintega". Parimate soovidega, Sandy Zoomaliast
christophe
1 sõnumid
christophe fr
Tere, kuidas kass sisse pääseb, kas tal on kaelarihm??? Kas saate mulle seletada palun?? Kas seda on võimalik paigaldada puidustatud spoonukse uksele??? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kass ei vaja kaelarihma. Uks sulgub magneti abil. See kassiluuk sobib 50 mm paksustele ustele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest