Küsimused, tootearutelud
5 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
emilie
Tere, mul on veidi üle 4-kuune Ameerika staff, kes kaalub 12 kilogrammi! Millise koguse Pro Plan Puppy Large Athletic kuivtoitu peaksin talle andma? Tänan teid vastuse eest. Emilie
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, oma koerale manustatavad kogused (sõltuvalt tema kaalust) leiate toidupaki tagaküljelt. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
andrée
Tere õhtust, mul on 3-kuune bichon maltaise kutsikas. Kui palju krõbinaid peaksin talle andma? Minu veterinaar ütles, et ma toidan teda liiga palju. Olen kuulnud ka, et loomale ei tohiks kunagi veiseliha anda. Tänan vastuste eest.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Teie lemmikloomale antava krõbinate kogus on tavaliselt märgitud krõbinate pakendile, mille te ostate. Me ei soovita spetsiaalselt vältida veiseliha lemmikloomale, kuid valge liha pakub teie lemmikloomale rohkem valku. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
séverine
Tere, milline on päevane Pro Plan steriliseeritud täiskasvanud koerte krõbinatoidu annus, mida Pro Plan'i annuse mõõdupuu kohaselt anda 5-aastasele sileda karvaga foksterjerile, kes elab korteris? Aitäh 0609778962
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Teie koera päevane annus on 115 g, st kaks 75 g annust. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond