Küsimused, tootearutelud

5 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Emilie
1 sõnumid
emilie fr
Tere, mul on veidi üle 4-kuune Ameerika staff, kes kaalub 12 kilogrammi! Millise koguse Pro Plan Puppy Large Athletic kuivtoitu peaksin talle andma? Tänan teid vastuse eest. Emilie
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, oma koerale manustatavad kogused (sõltuvalt tema kaalust) leiate toidupaki tagaküljelt. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Andrée
2 sõnumid
andrée fr
Tere õhtust, mul on 3-kuune bichon maltaise kutsikas. Kui palju krõbinaid peaksin talle andma? Minu veterinaar ütles, et ma toidan teda liiga palju. Olen kuulnud ka, et loomale ei tohiks kunagi veiseliha anda. Tänan vastuste eest.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Teie lemmikloomale antava krõbinate kogus on tavaliselt märgitud krõbinate pakendile, mille te ostate. Me ei soovita spetsiaalselt vältida veiseliha lemmikloomale, kuid valge liha pakub teie lemmikloomale rohkem valku. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Séverine
1 sõnumid
séverine fr
Tere, milline on päevane Pro Plan steriliseeritud täiskasvanud koerte krõbinatoidu annus, mida Pro Plan'i annuse mõõdupuu kohaselt anda 5-aastasele sileda karvaga foksterjerile, kes elab korteris? Aitäh 0609778962
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Teie koera päevane annus on 115 g, st kaks 75 g annust. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest