Küsimused, tootearutelud PRO PLAN VETERINARY DIETS Fortiflora probiootikum soolestiku mikrofloorale koertele suutäies
100% kliendid
soovitan seda toodet
9 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
ophélie
Tere, kas need tabletid võivad aidata sügelust leevendada? Mu koer kratsib ja lakub ennast palju. Aitäh.
2 sõnumid
stephane
Tere, sooviksin teada saada, kas suupisted on eraldi pakendatud. Kui ei ole, siis kas nende värskuse säilitamiseks on mõni "ziploc"-stiilis pakend? Kas suupistel on kauge säilivusaeg? Tänan. Head päeva.
1 sõnumid
karine
Hammustused on pakitud plastkarpi, mille kaas sulgub tihedalt. Need säilivad väga hästi. Aegumiskuupäev on rohkem kui 6 kuu kaugusel (10 kuud minu viimasel tellimusel).
2 sõnumid
stephane
Suur tänu, head päeva
3 sõnumid
frédérique
Tere Fortiflora maiustusi ei ole eraldi pakitud. Need on veekindlas karbis. Loodan, et vastasin teie küsimusele.
3 sõnumid
frédérique
Tere, kui palju Fortiflora peaks andma päevas ja kui kaua? Tänan teid ette vastuse eest. Lugupidamisega, F. M.
1 sõnumid
aline
Tere. Annan seda kord päevas ja see sobib ideaalselt minu kutsikale. See on saadaval ka pakendites. Kui kaua see kestab, ei oska täpselt öelda, praegu olen andnud seda 3 kuud. Ootan, kuni ta saab täiskasvanuks, kuid arvan, et jätkan, sest seedimine on olnud suurepäraselt reguleeritud. Lugupidamisega.
3 sõnumid
frédérique
Tänan teid vastuse eest. Head päeva
1 sõnumid
florence
Tere, kasutan seda täiendust ja olen tõesti väga rahul tulemusega. Olgu see väike tablett, mille mu bernhardiin imehästi alla võtab, või individuaalsetes väikestes kottides olev pulber, mis annab sama efekti. Väga hea toode.
1 sõnumid
marie
Tere! Minu koer on seda juba 4 päeva võtnud ja ma näen juba, et sügelemine on vähenenud... loodetavasti see jätkub...