Küsimused, tootearutelud PRO-NUTRITION Pure Life Teraaviljavaba Täiskasvanud Pardiga Täiskasvanud Kassile
5 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
2 sõnumid
sylvie
Ma sooviksin teada, kas ma saan neid krõbinaid anda oma steriliseeritud kassidele? Aitäh vastuse eest.
1 sõnumid
catherine
Jah, pole probleemi. Roxy on steriliseeritud ja sööb ainult Purelife krõbinaid. Tal ei ole mingeid seedeprobleeme.
2 sõnumid
manuela
Puudub probleem, võite neid kasutada steriliseeritud kassidele. Olen kasvataja ja kõik minu kassid söövad sama krõbinaid. Need sobivad hästi ka neeru- ja sooleprobleemide korral. Pole vaja võtta spetsiaalseid steriliseeritud kasside krõbinaid, need on täielikud. Minu kassipojad söövad neid
2 sõnumid
elisabeth
jah, muidugi
1 sõnumid
anne-elizabeth
Saate neile krõbinaid oma kassidele probleemideta anda. Minu kaks väikest kassi seedivad neid väga hästi. Nende karv on läikiv ja nad tunnevad end suurepäraselt.
2 sõnumid
sylvie
suur tänu teile kõigile, et mulle vastasite. Olin juba proovinud steriliseeritud kassidele mõeldud Pure Life toitu, kuid neile meeldivad teised rohkem.