Küsimused, tootearutelud PRO-NUTRITION Pure Life Teraviljavaba Sterilized 8+ Kalarikas Steriliseeritud Seeniorikassile
100% kliendid
soovitan seda toodet
2 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
2 sõnumid
julia
Tere, minu 13-aastane kass sõi varem üle 8-aastastele mõeldud krõbinaid, kuid need olid tema jaoks liiga suured (valutasid hambaid ja samas eelistas noorema kassi krõbinaid). Proovisin steriliseeritud täiskasvanute sardellimaitselisi krõbinaid (uus valem), need on väiksemad ja ta armastab neid. Kas keegi on proovinud uue valemiga seenioride krõbinaid? Tahaksin teada, kas need on samad või väiksemad kui varem. Aitäh
1 sõnumid
sandra
Minu kassid on 12-aastane, 3-aastane ja 2-aastane. Need, kes on 3- ja 2-aastased, armastavad vanemate kasside krõbuskeid. Kas on halb, kui nad neid söövad? Aitäh
2 sõnumid
audrey
Ma arvan, et see ei ole põhimõtteliselt tõsine, eriti kui arvestada nende igapäevase tegevuse iseloomu, olgu nad väljas või mitte. Võib-olla tasub loomaarstiga vaadata võimalike toidulisandite osas, et kontrollida, kas neil ei ole näiteks puudujääke, see peaks minu arvates kompenseerima.