Küsimused, tootearutelud Cage Primo 60 OPEN EMPIRE Knock Down - H115cm

2 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Antoine
1 sõnumid
antoine fr
Kas 80 cm pikkus hõlmab vanni või mitte?
Matheo
1 sõnumid
matheo fr
Ilma vannita
Dorian
1 sõnumid
dorian fr
Ilma vannita. Kuid parem otsige mõni teine ​​mudel, see puur on praak. Minu oma saabus pakendis katkisena, isegi kui püüdsin seda parandada liimi/musta teibiga, ei jäänud miski kinni. Väga raske on seda liigutada ilma, et oleks vaja kahekesi hoida kõiki nurki, nurgaliistud murduvad iseenesest, metallpaneelid ei sobi hästi kokku ja metall paindub... otsige parem mõni teine ​​mudel, isegi kui see maksab veidi rohkem. Õnneks tagastas saidi klienditeenindus minu raha ilma vastuväideteta ja tänu neile kiire reageerimise eest.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest