Küsimused, tootearutelud Cage Savic Primo 60 Knock Down noire - H70cm

32 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Tyler
1 sõnumid
tyler fr
Tere, kas see puur sobib seebrahõbekajaka paarile? Kui jah, siis kui palju ma neid maksimaalselt võin sinna panna (nii et nad poleks häiritud)? Aitäh :)
claude
3 sõnumid
claude fr
Tere, Selle puuri tugi (Pied TOLEDO 60 tumesinine ratastega) ei ole enam saadaval saidil... kus võib leida teise? Millega saab seda asendada? Kas see saab taas kättesaadavaks (kui jah: millal?)? Lugupidamisega, Camille
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Praegu ei ole sellele puurile kahjuks sobivat alust saadaval. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Roxane
5 sõnumid
roxane fr
Tere, kas selle puuri mõõtmed on piisavad ühe viirpapagoi jaoks? Kas on võimalik panna sinna kaks viirpapagoid või pole see puur piisavalt suur? Aitäh!
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See puur sobib ühe kalopsiti jaoks. Kahe kalopsiti puhul soovitame järgmist puuri: https://www.zoomalia.com/animalerie/cage-primo-60-open-empire-knock-down-p-37197.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see puur sobib ühele viirpapagoile. Kahele viirpapagoile soovitame järgmist puuri: https://www.zoomalia.com/animalerie/cage-primo-60-open-empire-knock-down-p-37197.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
BRIGITTE
1 sõnumid
brigitte fr
Tere, kas saaksite öelda, kui palju uksi on? kas on võimalik paigaldada 2 välikümblustünni (üks veega, teine liivaga) tänan vastuse eest
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See puuril on ainult üks koht välibasseini jaoks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
sylvie
2 sõnumid
sylvie fr
Mul ei õnnestu leida selle toote viidet veebisaidilt Pied pour cage TOLEDO 60 sinine mereväe värv ratastega, kas saaksite palun aidata, aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Viide on järgmine: 41527.https://www.zoomalia.com/animalerie/pied-toledo-60-bleu-marine-avec-roulettes-p-15360.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
sylvie
2 sõnumid
sylvie fr
Tere, 129 € on puuri koos jalaga hind ja 79 € on ainult puuri hind, kas see on õige? Kas oleks võimalik saada ratastel jalga?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Sellele puurile vastav jalg on järgmine: Tume sinine TOLEDO 60 puuri jalg ratastega - 66,5 x 37 x h75cm Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Marina
12 sõnumid
marina fr
Tere, mul on Martha kolmekordne puuri (väikestele närilistele). Kas ma saan sinna panna linnumänge ja teha sellest linnupuuri?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Me ei soovita kasutada näriliste puuri lindude jaoks, kuna see on liiga madal. Avaused ei sobi ja hooldamine on keerulisem, sest puudub eemaldatav sahtel. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Marina
12 sõnumid
marina fr
Tere, see puur sobib viirpapagoile, aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see puur sobib austria viirpapagoile. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
eddy
1 sõnumid
eddy fr
Tere. Soovin teada, kas selle puuri jaoks on olemas asendusvann või mõni muu sama mõõtmetega. Aitäh.
Okba
1 sõnumid
okba fr
Tere Kas selle puuri jaoks on tugi olemas palun
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, toetatud on lisatud, see on saadaval ainult tellimisel. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
NICOLE
1 sõnumid
nicole fr
Tere! Kas see puur sobib 5-6 viirpapagoi jaoks? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see puur on avar ja mahutab probleemideta kuni kuus lindu. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Diane
1 sõnumid
diane fr
Tere, sooviksin teada, kuidas peaksime tegutsema, kui puur saabub katkisena? Kas tagastamisprotsess on kiire? Kas makstakse raha tagasi või peame puuri (omakuludega?) tagastama ja siis saadate meile uue? Kas selle puuriga on olnud palju purunemisi? Sest esimene, mille ma lemmikloomapoest ostsin, maksis 110 € ja ma ei tea, kas see on ikka veel saadaval seal, kust ma selle esimest korda ostsin, seega on teie hind sama puuri jaoks minu jaoks väga huvitav. Aitäh, head päeva!
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, kui saate oma paki kätte, soovitame teil seda kontrollida kulleri juuresolekul. Kui märkate purunemist, soovitame keelduda oma pakist. Meie klienditeenindus on saadaval, et vastata teie küsimustele parimal viisil. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
marie-line
1 sõnumid
marie-line fr
millist puuri valida oma kahele lahutamatule
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see puur sobib suurepäraselt teie armulindudele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
patrick
2 sõnumid
patrick fr
Tere. Kas see puur sobib kahele viirpapagoile tagades, et määratud vahe pulkade vahel ei luba väikesel kassil oma käppa sisse pista? Lugupidamisega.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, väikeste viirpapagoide paari jaoks soovitame puuriks mõõtmetega 40 x 40 x 45 cm. Suuremate viirpapagoide paari jaoks soovitame puuriks mõõtmetega 150 x 50 x 60 cm. Selle puuri ribide vahe on 9,5 cm, seega ei pääse kassikäpp sisse. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Brigitte
4 sõnumid
brigitte fr
Tere Kas see puur tuleb ise kokku panna? Aitäh Kas oleks võimalik saada teie telefoni numbrit (juhul kui artikkel saabub kahjustatult), vabandan, kuid ma ei leia seda veebisaidilt Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Mõned osad tuleb ise kokku panna, kuid midagi keerulist ei ole. Saate meie klienditeenindusega ühendust võtta numbril 0 892 494 028 iga päev esmaspäevast reedeni kell 10.30-12.30 ja 14.30-17.30. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
brigitte
1 sõnumid
brigitte fr
Olen huvitatud 80X50X70 primo 60kd 63919 mudelist. Kas alus eemaldub puuri seest kergesti ja täielikult, kuna sooviksin oma lindu väljas karjatada? Kas sellel puuri mudelil on aluse kohal põrandavõre? Kui jah, siis kas see on samuti kergesti eemaldatav? Kas varbade vahekaugus sobib ka noortele kanaarilindudele, kuna need on alla 1 cm? Tänud ette teie vastuse eest. Pr PICCO, juba klient.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Puuri alusvanni saab eemaldada, kui soovite panna puuri resti otse murule. See alusvann sisaldab eemaldatavat sahtlit, et puhastada puuri põhi. Puuri põhjas ei ole resti. Jah, varbade vahe sobib kanarialindude poegadele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Duygu
1 sõnumid
duygu fr
Tere, kas see on tõesti Pikkus 80 Laius 50 Kõrgus 70?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, täpselt nii. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest