Küsimused, tootearutelud

5 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Magalie
1 sõnumid
magalie fr
Tere, tahaksin teada, kas see padi on tõesti vastupidav või peaksin valima mõne teise mudeli. Nimelt magab mu koer põrandal, sest ta kipub kõike närima, kuid sooviksin talle rohkem mugavust pakkuda. Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See padi on valmistatud teflonist. See on vastupidav. Siiski ei saa me garanteerida, et see peab vastu teie koera hammastele, eriti kui tal on harjumus kõike leida, mida ta leiab. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Sylvie
1 sõnumid
sylvie fr
Tere, kas kate on tõesti veekindel? Kui valada kannuga vett peale, kas see läbib näiteks? Kui ei, siis kas teil on mõni toode, mida soovitate? Otsin u 90/60/8 veekindlat madratsit koerale. Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see madrats on tõepoolest tarnija sõnul veekindel. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
maria
1 sõnumid
maria fr
Tere, sooviksin teada, kas see vaip on tolmulestavastane, kuna mul on kaks koera, kes on tolmulestade suhtes allergilised? Tänan vastuse eest.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see padi ei ole töödeldud. Saame soovitada tolmulestade vastaseid tooteid: https://www.zoomalia.com/animalerie/insecticide-de-l-habitat-spray-500ml-p-17447.html https://www.zoomalia.com/animalerie/traitement-naturel-pour-l-habitat-en-aerosol-p-13308.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest