Küsimused, tootearutelud Koeraparasiitide Tõrje Pipett x4 Ecosoin Bio

4 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
FABIENNE
2 sõnumid
fabienne fr
Tere, kui kauaks kaitseb pipett koera, palun? Aitäh.
NICOLE
1 sõnumid
nicole fr
Teoreetiliselt 1 kuu, kuid minu koerte jaoks, kes käivad peamiselt metsades ja põldudel, ei ole pipetid olnud tõhusad.
Michèle
1 sõnumid
michèle fr
Tavaliselt 1 kuu, kuid ma ei saanud sellega kogemust, sest nendel pipettidel on tugev lõhn, mis minu kokkerile üldse ei meeldinud, ta veeretas end vaibal, et toode maha pühkida.
SAMIA
1 sõnumid
samia fr
Tere, kasutasin neid kuu aega oma kahe koera (dobermann ja bokseri ristand) peal ja see oli rahuldav, sest see oli ajal, mil minu neljal loomal (2 koera + 2 kassi) polnud kaelas SERESTO kaelarihma. Me pidime reisima ja kõik oli perfektne.;-)
ISABELLE
2 sõnumid
isabelle fr
Tavaliselt kuu aja tagant, aga kuna need on looduslikud tooted, panen ühe iga kahe nädala tagant. Tõsi, lõhn on veidi tugev, kuid hajub üsna kiiresti ja tundub, et mu koera see ei häiri. Täpsustan, et need ei määri valget karva, erinevalt teistest...

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest