Küsimused, tootearutelud Pikkade kõrvadega koera kauss, roostevaba teras ja plastik
8 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
magali
Ma olen hästi aru saanud, et värvi ei saa valida, kuid kas on võimalik teada saada praegust saadetist? Ette tänades
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kahjuks ei ole võimalik teada saada värve vastavalt saabumisele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
florence
Tere, kas lõpuks saab valida selle super kausi värvi või ikka mitte? Ma ei saa aru, kas see pole ikka veel võimalik :( Tänan teid.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere,
Nagu tootelehel märgitud, ei ole värvivalik saadaval. Meil pole võimalik selle toote puhul erinevaid värve eraldi tellida.
Lugupidamisega,
Sandy Zoomaliast
Nagu tootelehel märgitud, ei ole värvivalik saadaval. Meil pole võimalik selle toote puhul erinevaid värve eraldi tellida.
Lugupidamisega,
Sandy Zoomaliast
2 sõnumid
andree
Tere, sooviksin tellida 2 kaussi oma kokkerspanjelitele, kas oleks võimalik saada kahes erinevas värvitoonis? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Me ei saa valida saadetavaid värve ja seetõttu ei saa me garanteerida, et saate kaks erinevat värvi. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
2 sõnumid
olivier
Tere, tere jälle, Kordan oma küsimust: kas must värv on saadaval? : kõrgus? Tänan teid vastuse eest... et vajadusel lisada see artikkel, kui saan oma küsimustele rahuldavad vastused. Hr. SZCZEPANIAK
11381 sõnumid
zoomalia
Tere,
Kõrgus on 10 cm. Värv must on olemas, kuid me ei saa garanteerida, et saame selle kätte.
Parimate soovidega,
Sandy Zoomaliast
Kõrgus on 10 cm. Värv must on olemas, kuid me ei saa garanteerida, et saame selle kätte.
Parimate soovidega,
Sandy Zoomaliast
2 sõnumid
olivier
Tere, nagu klienditeeninduselt palutud: kas see on saadaval MUSTANA? Samuti, milline on selle kausi kõrgus? TÄNAN teid teie kiire vastuse eest, et saaksin selle oma praegusele tellimusele lisada või mitte. Hr SZCZEPANIAK