Küsimused, tootearutelud Pikkade kõrvadega koera kauss, roostevaba teras ja plastik

8 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Magali
1 sõnumid
magali fr
Ma olen hästi aru saanud, et värvi ei saa valida, kuid kas on võimalik teada saada praegust saadetist? Ette tänades
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kahjuks ei ole võimalik teada saada värve vastavalt saabumisele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
FLORENCE
1 sõnumid
florence fr
Tere, kas lõpuks saab valida selle super kausi värvi või ikka mitte? Ma ei saa aru, kas see pole ikka veel võimalik :( Tänan teid.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere,

Nagu tootelehel märgitud, ei ole värvivalik saadaval. Meil pole võimalik selle toote puhul erinevaid värve eraldi tellida.

Lugupidamisega,
Sandy Zoomaliast
ANDREE
2 sõnumid
andree fr
Tere, sooviksin tellida 2 kaussi oma kokkerspanjelitele, kas oleks võimalik saada kahes erinevas värvitoonis? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Me ei saa valida saadetavaid värve ja seetõttu ei saa me garanteerida, et saate kaks erinevat värvi. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
Olivier
2 sõnumid
olivier fr
Tere, tere jälle, Kordan oma küsimust: kas must värv on saadaval? : kõrgus? Tänan teid vastuse eest... et vajadusel lisada see artikkel, kui saan oma küsimustele rahuldavad vastused. Hr. SZCZEPANIAK
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere,

Kõrgus on 10 cm. Värv must on olemas, kuid me ei saa garanteerida, et saame selle kätte.

Parimate soovidega,

Sandy Zoomaliast
Olivier
2 sõnumid
olivier fr
Tere, nagu klienditeeninduselt palutud: kas see on saadaval MUSTANA? Samuti, milline on selle kausi kõrgus? TÄNAN teid teie kiire vastuse eest, et saaksin selle oma praegusele tellimusele lisada või mitte. Hr SZCZEPANIAK

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest