Pateed vs. krõbinad: mida valida oma kassile?

6 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Equipe
134 sõnumid
equipe fr

Siin on küsimus, mida esitavad kõik kassiomanikud. Kas valida krõbinad, mis on sama koguse juures toitainerikkamad, või konservid, mis on maitsekamad ja veerikkamad?

Parima toidu valimiseks oma kassile tutvuge meie võrdlusega.

Aga teie, kas eelistate oma kassile krõbinaid või konservtoitu? Jagage oma kogemusi.

andréa
1 sõnumid
andréa fr

Aga jah, ma annan mõlemad :)

amandine
2 sõnumid
amandine fr

Kõrgekvaliteedilised teraviljavabad krõbinad ja mitte konservtoit, et vältida toitumise häirimist muutmise teel + joogifont, et julgustada jooma. 

Equipe
134 sõnumid
equipe fr

Kas olete tuttav QUALITY SENS kassitoiduga?

Ainult ZOOMALIA.COM !

Need on PREMIUM-kvaliteediga toidukraamid, mõistliku hinnaga!

Lucie
3 sõnumid
lucie fr

Tere

Hommikuti annan neile natuke konservi maiuspaladeks, sest eelistan, et nad kasutaksid oma hambaid, see väldib paljusid probleeme...

Krõbinaid söövad nad samu, mida mu koerad, sest nad on nendega harjunud ja see sunnib neid närima. Lisaks annan ma pasteeti ainult kausis, krõbinad kas peidan ära, kui olen tunnis, või viskan neile, et nad nende järel jookseksid, see on viis neid mängima panna ja neile tagasikutset õpetada.

Céline
3 sõnumid
céline fr

Tere, proua

Ärge andke kassile koeratoitu, kass vajab kassitoitu, tuleb vaheldumisi anda kuivtoitu ja konservid

Céline

Lucie
3 sõnumid
lucie fr

Tere

Minu kassid on alati sündimisest saadik koeratoitu söönud ja nad tunnevad end väga hästi.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest