Küsimused, tootearutelud Papagoi rakmed AVIATOR - Saadaval erinevates suurustes
9 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
pauline
Tere õhtust, mul on aasatihane ja tahaksin teada, millist puuri suurust te soovitate? Aitäh ette ja ilusat õhtut.
1 sõnumid
jocelyne
Tere õhtust Pauline, minul on väike nümfkakaduu, kes kaalub 82 grammi. Ostsin talle Aviator'i rakmed "väike" suuruses, mis sobivad 70-110-grammistele lindudele, ja see suurus sobib ideaalselt, tema pea mahtus probleemideta läbi. Kui su lind kaalub pigem 110 grammi, siis oleks parem võtta suurem suurus, kuna pea auk on umbes 1 cm laiem. Loodan, et see aitab sul oma valikut teha. Lugupidamisega
2 sõnumid
beatrice
Tere, milline puur peaks olema nymphicus hollandicuste ja punakratipapagoi jaoks, palun aitäh
1 sõnumid
jean-françois
Tere, kalopsiti jaoks eelistan x-väikest rakmeid. Väikse suurus on liiga kitsas, et mugav oleks. Lugupidamisega
2 sõnumid
beatrice
Aitäh vastuse eest
3 sõnumid
giulio
Tere õhtust, mul on mees eklektus. Millist suurust rakmed oleks kõige parem, keskmine või suur? Tänan
1 sõnumid
jennifer
Tere õhtust, kas teie lind on Eclectus roratus või suure eclectuse nime all? Kui jah, siis soovitan keskmise suurusega rakmeid, mis on mõeldud 425 g kuni 600 g kaaluva linnu jaoks, sest sõltuvalt teie linnu liigist võib täiskasvanud lindu kaaluda 440 g. Rakmed on reguleeritavad. Loodan, et vastasin teie ootustele. Head õhtut
3 sõnumid
giulio
Aitäh vastuse eest, Jennifer
1 sõnumid
jennifer
Tere Millal on saadaval see rakmete suurus M. Palun andke mulle teada.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, me ei saa anda selle toote tagastamise tähtaega. Soovitame seda samaväärset toodet: https://www.zoomalia.com/animalerie/harnais-longe-pour-perroquet-2-tailles-p-30343.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond