Küsimused, tootearutelud Papagoi rakmed AVIATOR - Saadaval erinevates suurustes

9 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Pauline
1 sõnumid
pauline fr
Tere õhtust, mul on aasatihane ja tahaksin teada, millist puuri suurust te soovitate? Aitäh ette ja ilusat õhtut.
jocelyne
1 sõnumid
jocelyne fr
Tere õhtust Pauline, minul on väike nümfkakaduu, kes kaalub 82 grammi. Ostsin talle Aviator'i rakmed "väike" suuruses, mis sobivad 70-110-grammistele lindudele, ja see suurus sobib ideaalselt, tema pea mahtus probleemideta läbi. Kui su lind kaalub pigem 110 grammi, siis oleks parem võtta suurem suurus, kuna pea auk on umbes 1 cm laiem. Loodan, et see aitab sul oma valikut teha. Lugupidamisega
Beatrice
2 sõnumid
beatrice fr
Tere, milline puur peaks olema nymphicus hollandicuste ja punakratipapagoi jaoks, palun aitäh
Jean-François
1 sõnumid
jean-françois fr
Tere, kalopsiti jaoks eelistan x-väikest rakmeid. Väikse suurus on liiga kitsas, et mugav oleks. Lugupidamisega
Beatrice
2 sõnumid
beatrice fr
Aitäh vastuse eest
Giulio
3 sõnumid
giulio fr
Tere õhtust, mul on mees eklektus. Millist suurust rakmed oleks kõige parem, keskmine või suur? Tänan
Jennifer
1 sõnumid
jennifer fr
Tere õhtust, kas teie lind on Eclectus roratus või suure eclectuse nime all? Kui jah, siis soovitan keskmise suurusega rakmeid, mis on mõeldud 425 g kuni 600 g kaaluva linnu jaoks, sest sõltuvalt teie linnu liigist võib täiskasvanud lindu kaaluda 440 g. Rakmed on reguleeritavad. Loodan, et vastasin teie ootustele. Head õhtut
Giulio
3 sõnumid
giulio fr
Aitäh vastuse eest, Jennifer
jennifer
1 sõnumid
jennifer fr
Tere Millal on saadaval see rakmete suurus M. Palun andke mulle teada.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, me ei saa anda selle toote tagastamise tähtaega. Soovitame seda samaväärset toodet: https://www.zoomalia.com/animalerie/harnais-longe-pour-perroquet-2-tailles-p-30343.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest