papagoi puur

18 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
gislaine
1 sõnumid
gislaine fr

kui penthouse'i mänguliiva puuri toide on 329€

toimub see väljast

Michel
4 sõnumid
michel fr

jah, kõigi meie RHR Quality puuride sööda andmine toimub väljastpoolt

Robert
1 sõnumid
robert fr

Tere,

Mulle on öeldud, et Ferplast Max 8 papagoi puur on täielikult lahtivõetav;

Kas saate seda kinnitada?

Aitäh

Pierre
134 sõnumid
pierre fr

Tere,

Jah, Ferplasti puur on täielikult lahtivõetav.

cedric
2 sõnumid
cedric fr

Tere, kas Zolux Coco puur sobib hallpapagoile?

loic
2 sõnumid
loic fr

Tere,

Ostsin Zolux puuri hallpapagoi jaoks ja nad ütlevad, et peal on luuk, aga me ei leia seda.

Kas te saaksite meid aidata?

akim
3 sõnumid
akim fr

Tere õhtust,

milline puur sobib kõige paremini Aafrika hallpapagoi jaoks?

Sandra
261 sõnumid
sandra fr

Tere, Akim,

Ma arvan, et Amazoni puurid sobivad hallpapagoile üsna hästi.

Nägemiseni!

akim
3 sõnumid
akim fr

Tere,

Tänan teid vastuse eest.

Lugupidamisega.

Michel
4 sõnumid
michel fr

Tere,

Kliendid hindavad väga Falko puuri, mis sobib hallpapagoidele ja amazonasele.

Lugupidamisega,

akim
3 sõnumid
akim fr

Tere,

Aitäh, kuid hind ei ole minu eelarves.

Parimate soovidega.

martine
7 sõnumid
martine fr

Tere, Aafrika hallpapagoi jaoks sobivaim puur on lendamispuur või põrandapuur.

martine
7 sõnumid
martine fr

Tere, otsin oma papagoi jaoks transpordipuuri, millel oleks vee- ja seemnesööginõud. Veebilehel neid pole, kust võiksin leida uue? Tänan info eest!

martine
7 sõnumid
martine fr

Tulin teid tänama teie lahkuse ja kiire vastuse eest transpordipuuriga seoses, kuid samas kas te saaksite mulle öelda, kas kaasas on ka kaks sööginõud, üks vee ja teine seemnete jaoks transportimiseks. Aitäh, see oleks abiks minu linnu liigutamisel ja ta oleks rõõmus. Lugupidamisega

Michel
4 sõnumid
michel fr

Jah, puuri esiküljel on kaks söötjat (saate toita väljastpoolt).

martine
7 sõnumid
martine fr

Tere ja aitäh kiire ja konkreetse vastuse eest, lugupidamisega

martine
7 sõnumid
martine fr

Ma tulen teie juurde, et öelda, et hall papagoi Gabonist saab kohandada nii aedikus kui ka teie puuri kohal. Vastupidi, ma ostsin ühe 2 ja poole kuu vanuselt ning võin öelda, et ta on õnnelik, kui saab puurist välja tulla ja läheb sinna ise tagasi. Kui teil on küsimusi, ärge kõhelge.

martine
7 sõnumid
martine fr

Ma tulen teile teatama, et mul on Gaboni hall papagoi, kelle ostsin väikesena kahe ja poole kuu vanusena. Tal on kellukese kujuline puur ja ta ei tunne ennast selles üldse hästi. Ta on harjunud ise välja tulema ja on väga rahul. Pole tingimata vajalik osta voliääri, sest ka seal võib tal igav hakata. Kui teil on küsimusi, ärge kartke minult küsida, ma vastan teile.

martine
7 sõnumid
martine fr

Suur papagoi puur Jac... Tegin tellimuse oma 1-aastase papagoi puuri ostmiseks, mis on teie saidil hinnaga 139,42 eurot, kuid mina ostsin selle 149 euroga. See on kena, kergesti kokkupandav ja vastupidav. Minu papagoi oli algul pelglik sinna sisse minemisel, aga tegelikult oli väga rahul selle ilusa kingitusega ja ütles teile suur aitäh — see on ilus ja mitte liiga kallis. Aitäh, et võimaldasite mulle oma sooduspakkumisi kasutada.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest