papagoi puur
kui penthouse'i mänguliiva puuri toide on 329€
toimub see väljast
jah, kõigi meie RHR Quality puuride sööda andmine toimub väljastpoolt
Tere,
Mulle on öeldud, et Ferplast Max 8 papagoi puur on täielikult lahtivõetav;
Kas saate seda kinnitada?
Aitäh
Tere,
Jah, Ferplasti puur on täielikult lahtivõetav.
Tere, kas Zolux Coco puur sobib hallpapagoile?
Tere,
Ostsin Zolux puuri hallpapagoi jaoks ja nad ütlevad, et peal on luuk, aga me ei leia seda.
Kas te saaksite meid aidata?
Tere õhtust,
milline puur sobib kõige paremini Aafrika hallpapagoi jaoks?
Tere, Akim,
Ma arvan, et Amazoni puurid sobivad hallpapagoile üsna hästi.
Nägemiseni!
Tere,
Tänan teid vastuse eest.
Lugupidamisega.
Tere,
Kliendid hindavad väga Falko puuri, mis sobib hallpapagoidele ja amazonasele.
Lugupidamisega,
Tere,
Aitäh, kuid hind ei ole minu eelarves.
Parimate soovidega.
Tere, Aafrika hallpapagoi jaoks sobivaim puur on lendamispuur või põrandapuur.
Tere, otsin oma papagoi jaoks transpordipuuri, millel oleks vee- ja seemnesööginõud. Veebilehel neid pole, kust võiksin leida uue? Tänan info eest!
Tulin teid tänama teie lahkuse ja kiire vastuse eest transpordipuuriga seoses, kuid samas kas te saaksite mulle öelda, kas kaasas on ka kaks sööginõud, üks vee ja teine seemnete jaoks transportimiseks. Aitäh, see oleks abiks minu linnu liigutamisel ja ta oleks rõõmus. Lugupidamisega
Jah, puuri esiküljel on kaks söötjat (saate toita väljastpoolt).
Tere ja aitäh kiire ja konkreetse vastuse eest, lugupidamisega
Ma tulen teie juurde, et öelda, et hall papagoi Gabonist saab kohandada nii aedikus kui ka teie puuri kohal. Vastupidi, ma ostsin ühe 2 ja poole kuu vanuselt ning võin öelda, et ta on õnnelik, kui saab puurist välja tulla ja läheb sinna ise tagasi. Kui teil on küsimusi, ärge kõhelge.
Ma tulen teile teatama, et mul on Gaboni hall papagoi, kelle ostsin väikesena kahe ja poole kuu vanusena. Tal on kellukese kujuline puur ja ta ei tunne ennast selles üldse hästi. Ta on harjunud ise välja tulema ja on väga rahul. Pole tingimata vajalik osta voliääri, sest ka seal võib tal igav hakata. Kui teil on küsimusi, ärge kartke minult küsida, ma vastan teile.
Suur papagoi puur Jac... Tegin tellimuse oma 1-aastase papagoi puuri ostmiseks, mis on teie saidil hinnaga 139,42 eurot, kuid mina ostsin selle 149 euroga. See on kena, kergesti kokkupandav ja vastupidav. Minu papagoi oli algul pelglik sinna sisse minemisel, aga tegelikult oli väga rahul selle ilusa kingitusega ja ütles teile suur aitäh — see on ilus ja mitte liiga kallis. Aitäh, et võimaldasite mulle oma sooduspakkumisi kasutada.