Küsimused, tootearutelud Papagoi puur koos välimise orrega Zolia Ara - Kõrgus 220 cm
31 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
juliette
Tere, tahaksin teada, kas väline kaitse on tõesti eemaldatav, sest muidu ei oleks mul ruumi selle ilusa puuri jaoks?
3 sõnumid
nicole
Kas see puur sobib vaimukeele?
1 sõnumid
fabrice
Tere, see puur on loriikide jaoks veidi suur, kuid allpool olev mudel sobiks paremini.
1 sõnumid
elise
Tere, ma sooviksin teada, kas puur vastab CE standarditele (ilma roosteohtu ja pliivaba värvita) palun tänan ette
1 sõnumid
adeline
Tere, kui kaua see toote soodustus kestab? Tänan!
1 sõnumid
pauline
Tere, kas on võimalik maksta kahes või kolmes osas
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Mis tahes tellimusega seotud küsimuste korral võite võtta ühendust meie klienditeenindusega numbril 0 892 494 028 (esmaspäevast reedeni kell 10.30–12.30 ja 14.30–17.30). Nõuandja annab teile kogu vajaliku teabe teie tellimuse maksevõimaluste kohta. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
bastien
Tere, ma tahaksin teada, kas see puur sobib paari tolmaereliste amazonade jaoks. Kui ei, siis kas oskate soovitada mudelit, mis sobib nende lindude paarile?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see mudel kohandatakse teie amazonade jaoks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
josette
Tere, ma sooviksin teada, kas suured papagoi puuri saatmiskulud on hinnas. Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, saatmiskulud ei sisaldu näidatud hinnas. See toode on raske ja mahukas, seega allub see erilisele logistilisele käsitlemisele. Lisateabe saamiseks kutsume teid üles külastama allolevat linki: https://www.zoomalia.com/information/avantage/ Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
stel
Tere, tahtsin teilt küsida, kas see puuri sobib ARA Rauna papagoi jaoks? Kui ei, siis öelge mulle, milline puur mulle sobiks. Ma elan korteris ja ei saa omada väga suurt puuri, palun vastake mulle. Ette tänades vastuse eest!
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See puur sobib teie ARA-le. Lugupidamisega, Meeskond Zoomalia
1 sõnumid
anthony
Tere, hüljatud ara jaoks on idee, et puur on habras.
1 sõnumid
magiques
Tere, puuri seisukord on härjale täielik katastroof, olen väga rahulolematu. Ta eemaldab pidevalt sööginõusid ning on isegi sööginõude uksed lahti monteerinud ja painutanud. Ma üldse ei soovitaks seda puuri härjale. Äkki peaks pood enne müümist tooteid testima!
1 sõnumid
dorian
Üldse mitte sobiv aara jaoks, selle puuri traadi läbimõõt on 0,5! Minimaalselt on vaja 2 kuni 2,5 läbimõõduga traati.
3 sõnumid
jean-marie
Tere, mul on endal ka ararauna ja see puur sobib ideaalselt. Läbimõõt ja varbade vahe on ideaalsed ning hooldus on väga mugav.
3 sõnumid
jean-marie
Ja ma olen üllatunud Doriani vastusest. Minu puuri pulgad on suure läbimõõduga ega ole 0,5 nagu ta ütleb. Kas ta ajaks mudelid segamini? Mis aga puudutab söötmisnõusid, siis tõepoolest, mängulise loomaga kipuvad nad üsna kergesti paigalt liikuma. Isiklikult olen lihtsalt anumatele paksu teibi ümber pannud ja probleem on lahendatud.
3 sõnumid
jean-marie
TereSee puuris on ideaalne ararauna jaoks, nagu minulgi.Ainsaks väikseks muudatuseks, mille pidin tegema, oli panna rattaid söötjate kinnitamiseks, sest tema lemmikmäng näis olevat nende kohalt välja võtmine ja põrandale viskamine.Muidu perfektne, hea maht, hästi disainitud ja mugav hooldada.
2 sõnumid
valerie
Tere Pärast teie vastust, et see puur ei sobi kahele papagoile, kas teil oleks mudelit, mida soovitada? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Allpool leiate meie viirpapagoi puuride valiku: https://www.zoomalia.com/animalerie/cage-perruche-c-127-1.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
valerie
Tere, ma otsin puuri 2 kalopsitile, kas te arvate, et see mudel sobiks? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see suurtele papagoidele mõeldud puur ei sobi viirpapagoidele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
hermine
Tere õhtust, sooviksin osta sama sarja 2 puuri, aga väiksemaid. Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Väiksema suurusega mudel ei ole hetkel saadaval. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
virginie
Tere! Kas Aafrika Hallpapagoi jaoks oleks puur liiga suur? Kas liiga palju ruumi võiks lindu stressida või vastupidi? Tänan vastuse eest Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, teie lemmiklooma mugavuse huvides sobiks see puur talle hästi. Tema puur võiks rikastada mänguasjadega, et ta tunneks end paremini. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
julien
Tere, kui ma tellin täna, millal ma võin puuri kätte saada? Tänan vastuse eest.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see puuris on laos olemas ja see saab järgmisel päeval pärast teie tellimust ette valmistada. Kohaletoimetamine on võimalik järgmise nädala alguses. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
cyril
Tere, kas sellele puurile on olemas öökate?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Meil ei ole seda eset praegu meie kataloogis. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see puur näib sobivat. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond