Palun aidake mul taltsutada oma papagoid

Vastus puudub
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Elias
1 sõnumid
elias fr
Tere, mul on olnud umbes nädal aega kaks viirpapagoid, üks neist on väga seltskondlik ja teine ​​arg. See seltskondlik viirpapagoi astub mu sõrmele, kuid kardab oma istmelt eemalduda või isegi välja tiibu sirutada. Ma sooviksin abi. Neile, kes ütlevad, et laske neil paar nädalat oma keskkonnaga kohaneda: ma ei kuula, sest ühe eksperdi arvates peavad nad harjuma teiega, mitte puuris olemisega kohe alguses. Kuidas saaksin neid aidata? Mul õnnestus korra teda seemnete abil välja meelitada, kuid enam mitte.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest