Palladia ravi

1 vastus
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Jonathan
1 sõnumid
jonathan fr
Tere; Ma saadan pudeli merre, võib-olla keegi saab mind aidata või nõu anda. Mul on Border Collie tõugu emane koer, kes saab ravi ravimiga Palladia 50mg, kuid kahjuks pole tema vähk opereeritav või oleks operatsioon talle liiga riskantne. Otsime usaldusväärset saiti või kohta, kust seda ravimit soodsamalt osta kui meie veterinaarilt, kus 50 mg karbi hind on 600 eurot. Oleksin tänulik, kui saaksite vastata ja soovin teile meeldivat päeva.
john
1 sõnumid
john fr
Tere, mul on 17 tabletiga 50 mg karp, mis on ostetud 3 nädalat tagasi. Kui soovite, võite mulle saata sõnumi: ohn.wayne gmail.com

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest