Küsimused, tootearutelud Paind aiguoage vabaast kudum
3 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
belinda
Tere, mul on raskusi toote kinnitamisel oma puuri (Zolia Keiko) varraste külge. See pöörleb tühja ja kerge lükkega kukub alla. Võib öelda, et kahe rotiga peal ei pea see kindlasti vastu. Kas minu toode võiks olla defektne? Lisaks on see nähtavalt kahjustatud ühel kahest küljest.
1 sõnumid
genevieve
Jah, kui see keerleb tühjalt, siis on see defektne! Need paindlikud istumispulgad sobivad väikestele papagoidele, maksimaalselt kuni amazon papagoide suuruseni. Aja jooksul tulevad need plastist otsiku küljest lahti. Mõned on vahest väga halvasti liimitud ja tulevad kiiresti lahti! Kuid neid saab uuesti liimida ja see peab hästi vastu! Ma kasutan neid siiski ja kui need on uuesti liimitud, pikeneb nende eluiga märkimisväärselt! Amazon-papagoi armastab seal peal olla!
1 sõnumid
sarah
Tere õhtust, ma ei saa üldse pakkumisest aru. Kas .15 eurot 60 on 2 jaoks või 3 jaoks? Seal on kirjas ×2, aga kas see ei peaks olema hoopis 10 eurot 40, kui see on ainult 2 jaoks? Ma ei saa aru. Ja kas see sobiks Korea oravale? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Tegemist on tõesti 3 oksaga komplektiga, täname teid sellest veast teatamise eest. See oks ei ole mõeldud oravatele, kuid peaks sobima. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond