Küsimused, tootearutelud Linnupuuri painduv astmik FLEX

13 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
ludivine
1 sõnumid
ludivine fr
tere, kas see sobiks minu papagoile puurillese riputatavaks oksaks?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, need oksad ei sobi papagoidele, need on mõeldud väikestele lindudele, nagu kanaarilinnud, eksootilised linnud või viirpapagoid. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Sylvie
2 sõnumid
sylvie fr
Tere, mul oleks teile väike küsimus. Ostsin hiljuti Visioni puuri ja tahaksin teada, kas saaksin sellele puurile kohandada need õrred, sest puuriga kaasasolevad tekitavad müra, kui mu kanaarilinnud hüppavad nendele, mis päeva lõpuks muutub väga ärritavaks. Tahaksin need välja vahetada loodusele lähedasema variandi vastu. Ootan teie vastust enne tellimuse kinnitamist. Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, need ahvenad peaksid sobima. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
Danièle
1 sõnumid
danièle fr
milline läbimõõt kanalitele palun
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame läbimõõduks 12. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
ODILE
2 sõnumid
odile fr
Tere, milline läbimõõt sobib viirpapagoi jaoks paremini, kas 12 või 16 mm
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, 16 mm läbimõõt tundub sobivam. Parimate soovidega, Zoomalia meeskond
Robert
3 sõnumid
robert fr
Kui palju flex 4190 vajatakse Carla linnumaja jaoks? Aitäh, head aega, Robert
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see õrs sisaldab 79 tükki, mida saab kokku panna nii, nagu soovite. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
Linh
1 sõnumid
linh fr
Tere, kas see istumiskoht sobib youyou'le? Aitäh ette
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see õrrepulk peaks sobima. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
nathalie
6 sõnumid
nathalie fr
Tere, millist läbimõõtu soovitate tuuletallaja parkettpaarile? Kas see sobib Carla rohelise puuriga ilma katuseta? Tänan ette
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Flexi õr on väiksematele lindudele sobivam, paarile viirpapagoile on vaja veidi tugevamat õrt. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest