Küsimused, tootearutelud Päikesekaitsega võrk
13 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
3 sõnumid
emma
Tere, kas on ainult ülemine katus.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, tegemist on ainult kaitsevõrguga, aedik müüakse eraldi. https://www.zoomalia.com/animalerie/enclos-petits-animaux-p-10208.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
18 sõnumid
ludovic
Tere, kas saaksite mulle näidata pilti "asiast, mis sulgub", sest ma olen seda proovinud paigaldada, kuid ei näe, kuhu see läheb. Lugupidamisega.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, soovitame teil oma probleemi lahendamiseks võtta ühendust meie klienditeenindusega. Selleks piisab, kui jälgite oma tellimust. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
oriane
Tere, kas te saaksite mulle öelda, millised on mõõtmed? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See toode sobib allpool olevale tarale, mis koosneb 6 elemendist mõõtmetega 63 × 60 cm: https://www.zoomalia.com/animalerie/enclos-petits-animaux-p-10208.html Tervitades, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
isis
Tere, kas võrk sobib värvilisele aedikule? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see toode sobib ainult viidatud toote jaoks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
35 sõnumid
sandra
kas eraldi müüdav võrk on suurem kui see, mis on kaasas kopleksiga 6242? kui jah, siis võib-olla sobib see minu kopleksile? aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kahjuks see võrk teie aedikusse ei sobi. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
35 sõnumid
sandra
ja minu tellimuses on viitenumber 6242 (aga võrk on sellega samas kastis kaasas!!!) kas on olemas minu aedikule vastavat võrku? tänan, muidu aedik ise on hea hinna ja kvaliteedi suhe
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, kui võrk on taraga kaasas, siis on see õige võrk. Seega pole ühtegi teist kohandatavat võrku olemas.Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
35 sõnumid
sandra
Olen proovinud igatpidi, kuid ei ole võimalik seda püsti saada! See on väiksem kui aedik, mille jaoks see müüdi! Kui keegi on õnnestunud, palun öelge mulle. Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, kas teil on õige aedik 6250 või 6253? Lugupidamisega, Zoomalia meeskond