Küsimused, tootearutelud Reptil'us Sunshine Shower Ampoule chauffante UVA E27

35 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Stéphane
2 sõnumid
stéphane fr
Tere, kas see on kuningliku püütoni jaoks sobiv lamp? Tugi on 30 cm kõrgusel maapinnast. Millist võimsust mul oleks vaja? Aitäh.
patricia
2 sõnumid
patricia fr
Pirn põles läbi vähem kui 24 tunniga!!
Dominique
4 sõnumid
dominique fr
Tere, ma otsin küttelampi oma Pelomedusa kilpkonna jaoks. Kas see lamp täidab oma funktsioone, sest vastused on vastuolulised.
veronique
1 sõnumid
veronique fr
tere, need on kütmise osas väga head, aga need lähevad kiiresti läbi
Sandrine
1 sõnumid
sandrine fr
See ei kesta ajas. See on tõesti liiga tüütu
yann-gael
1 sõnumid
yann-gael fr
Tere, vaadake seda artiklit: https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-chauffante-ceramique-infrarouge-pour-terrarium-p-71022.htmlKoos uvb-pirniga päevavalguse jaoks: https://www.animaleco.com/reptiles/la-tortue-pelomedusa/Meie kasutame seda pirni päevavalguse jaoks meie pogoanideleJa uvb-lampi päevavalguse jaoks
Fabienne
1 sõnumid
fabienne fr
Mu kilpkonn veedab terveid pärastlõunaid selle lambi all. Tegelikult on nad õrnad. Mõned kestavad kauem kui teised (viimane on mul olnud 6 kuud), kuid hind on väga konkurentsivõimeline, peaaegu 3 korda odavam kui poes. Parem on alati 1 varuks olla.
Julien
1 sõnumid
julien fr
Pirn põles paarinädalase kasutamise järel... mina ei soovita. Lisaks vajavad kilpkonnad UVB-d, mida see pirn ei paku. UVB on eluliselt tähtis, et tugevdada teie kilpkonna kilpi, sest just selle abil omastab ta kaltsiumi, mis on talle oluline!! Vastasel juhul võib ta saada pehme kilbi sündroomi, mis muudab ta loiuks ja lõpuks sureb...
Cédric
1 sõnumid
cédric fr
See soojeneb küll, kuid mitte piisavalt, et asendada kuuma ja kuuma pirni. See simuleerib päevavalgust. Olen rahul selle esialgse funktsiooniga (aeg näitab), kuid võtsin siiski soojenduspirni oma kilpkonna sooja nurga jaoks. Lugupidamisega
cindy
1 sõnumid
cindy fr
Tere, ma olen väga rahul, midagi pole teatada, aitäh
thierry
2 sõnumid
thierry fr
Tere, see pirn täidab oma ülesande väga hästi, mu kilpkonnad on väga rahul, nad viibivad seal tundide kaupa all
Sydney
1 sõnumid
sydney fr
Tere, mulle tundub, et kilpkonn vajab UVB-d, kuid lisaks soojendab see hästi ja simuleerib päikesekiiri.
Carole
1 sõnumid
carole fr
Tere, pirn on väga hea, kuid läheb kiiresti läbi. Soovitus: tellige neid 3 kaupa, sest alati on üks, mis transpordi ajal puruneb, need ei ole pakendis piisavalt hästi kinnitatud. Zoomalia hüvitab küll hästi, kuid on alati nördimapanev, kui meie kilpkonnad peavad uut pirni oodates külmas olema.
patricia
2 sõnumid
patricia fr
Sain eile õhtul oma pirni kätte, see töötas mõned tunnid. Hommikul oli see läbi põlenud!!! Isegi mitte 24 tundi eluiga. Ma ei soovita seda üldse.
Martine
2 sõnumid
martine fr
Tere õhtust Pirnid on väga head, minu kilpkonn armastab nende all olla, lisaks tundub, et need kestavad üsna kaua, see sõltub süütamisajast, mina ei jäta neid terveks päevaks põlema, sest peal on ka luminofoorlamp.
Marie-Claire
1 sõnumid
marie-claire fr
Tere, see pirn on tõesti hea, kuid selle eluiga on lühike ja see põleb üsna kiiresti läbi.
Cecilia
1 sõnumid
cecilia fr
Tere, kas see lamp sobib UVB taseme poolest pogoona jaoks?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, pogooni jaoks soovitame kasutada UVB 10.0 pirni, mis on paremini sobiv UVB õige taseme tagamiseks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Patrick
1 sõnumid
patrick fr
Tere, kas seda pirni saab kasutada keraamilises lambialuses Reptilus Glow Light ja kas see toodab palju soojust? Tänan.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, seda pirni saate kasutada selle hoidikuga. See pirn ei ole soojendav pirn, vaid UV-pirn, see ei erita soojust. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
joseph
11 sõnumid
joseph fr
Tere, kas see pirn annab soojust?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see pirn toodab samuti soojust, tõepoolest. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
joseph
11 sõnumid
joseph fr
TereKas see pirn toodab UVB-kiirgustAitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see pirn asendab päevavalgust, kiirgab UVA-d ja ka UVB-d. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
joseph
11 sõnumid
joseph fr
Tere, kas seda pirni saab kasutada lauavalgustil aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see pirn ei ole lauavalgusti, see on eranditult terraariumi pirn roomajate jaoks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
lola
10 sõnumid
lola fr
Tere, kas Ampoule Sunshine Shower UVA 40W sobib leopardgeko jaoks D3-vitamiini sünteesimiseks?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see pirn sobib. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Marion
1 sõnumid
marion fr
Tere, mul on maaturtle jaoks terraarium, lamp asub umbes 27 cm kõrgusel maapinnast, millise intensiivsuse peaksin oma kilpkonna jaoks valima? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, 40W pirn sobib teie kilpkonna jaoks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
joseph
11 sõnumid
joseph fr
Tere, sooviksin teada, kas see pirn sobib veekilpkonnadele. Kui jah, siis milline hoidik oleks kõige sobivam (mitte väga kallis).
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See pirn sobib teie kilpkonnadele. Võite kasutada järgmist tuge, millel on suurepärane hinna ja kvaliteedi suhe. https://www.zoomalia.com/animalerie/support-de-lampe-en-ceramique-reptilus-glow-light-p-31250.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
JEAN BAPTISTE
1 sõnumid
jean baptiste fr
Tere õhtust. Kas see pirni tüüp on sobiv Exoterra top galerii jaoks, millel on kaks alust? Otsin pirni, mis annaks mu dendrobates terraariumile natuke soojust. Aitäh ette.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see pirn ühildub Compact Top galeriiga, mis aktsepteerib kõiki E27 sokleid. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
patricia
2 sõnumid
patricia fr
Tere, kas ma saan seda kasutada elaphe asemel neonlampina, sest ma teen teist terraariumit ümber, aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see pirn võib asendada luminofoortoru, kui viimasel oli sama funktsioon. Sunshine Shower pirn ei ole küttepirn, see simuleerib päevavalgust ja pakub vajalikke UVA-kiiri. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest