pääsuke

2 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
saverio
1 sõnumid
saverio fr

tere

sooviksin natukene nõu saada - minu kanalas on pääsukesed pesa teinud, aga kanala katus on plekist, seega on seal väga palav. Pisikesed võivad kuumarabanduse saada. Olen neile vett andnud, aga mida veel teha, sest ema peaks lähedal olema.

aitäh

hamid
13 sõnumid
hamid fr

Tere, teil oli õige teguviis, nüüd on need linnud harjunud soojaga ja ema peab neid niisutama :)

marie-therese
5 sõnumid
marie-therese fr

tehke väike ava, et õhk saaks ringelda, mul on igal aastal 1. aprillist alates paar pääsukesi oma garaažis, kes teevad kaks kurna ja vanemad, ma olen neid näinud, tuulutavad oma pääsupoegi tiibade liigutustega

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest