Küsimused, tootearutelud OWNAT PRIME Grain Free Sterilized ilman teravilja kala aikuiselle steriliseeritud kassile
95% kliendid
soovitan seda toodet
6 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
maryline
Tere, Minu kassile tehti operatsioon kaltsiumoksalaadi kivide tõttu. Ta on juba 3 aastat olnud Royal Canin Urinary S/O krõbinatel, kuid ei seedi neid enam hästi. Uurides leidsin ühe brändi, mis mulle väga huvi pakub, kuid ma ei tea, kas see sobib mu kassile ja veterinaar ei taha teraviljavabadest toitudest kuuldagi. Ma ei tea, mida teha... Aitäh tagasiside eest.
1 sõnumid
florimond
See on hea kaubamärk. Peate proovima, et näha, kas see sobib teie kassile. Maitsevõime puudub. Pange tähele, et krõbinad on väga väikesed, seega ei ole need hammaste katule ideaalsed. Mul on suur tõug kass. Seetõttu vahetasin ma krõbinaid.
1 sõnumid
marie
Tere õhtust, Maryline, Oma kogemustest lähtudes andsin neid krõbinaid oma kassidele peaaegu aasta, kuid märkasin siis, et üks minu kassidest kaotas saba piirkonnas karva. Pärast mitmeid uuringuid ja minu kasside osteopaadi selgituste kohaselt sain aru, et teraviljavabad krõbinad kasutavad kompensatsioonina herneid, mis on loomade jaoks väga raskesti seeditavad. Ta soovitas mul vahetada Ultra Premiumi vastu, mis on parema koostisega ning odavam. Soovin teile ilusat nädalat
1 sõnumid
amandine
Mul oli just täpselt sama "mure" oma kassiga, kui ta oli 3-aastane. Kivi kusitis, tuli kiiresti operatsioonile minna, sest põis oli lõhkemisasendis... Royal Canin urinary toidupelletid, mida loomaarst soovitas anda elu lõpuni, aga pärast mitmete uuringute tegemist lugesin, et ei ole hea anda neid pikki aegu (tagaküljel ongi kirjas, et mitte anda kauem kui teatud aja), lühidalt, tegin mitmeid võrdlusi ja otsustasin proovida ownat grain free, minu kass on nüüdseks 13-aastane ja pole uut retsidiivi olnud, ta on terve. Minu kaks ülejäänud kassi samuti.
1 sõnumid
lydie
Tere Maryline, Enamik veterinaararste teenib komisjonitasu, müües meile Royal Canini, nii et nad ei soovi tingimata, et me vahetaksime brändi. Mul on kaks steriliseeritud kassi, esimene neist on 2-aastane ja teine täna 1-aastane. Kasutasin ka Royal Canini kaubamärki ja vahetasin Ownati vastu. Nägin suurt paranemist, nad ei võta enam kaalus juurde, nende karvkatte on siidisem ja nad armastavad seda!! Soovitan brändi kõhkluseta!!
1 sõnumid
céline
Tere, kas ma saan anda oma kastreeritud 7-kuusele kassile neid krõbinaid? Praegu on tal toiduks Orijen Cat and Kitten. Aitäh!
3 sõnumid
caroline
Tere Céline, ma arvan, et saate täiesti rahulikult teha ülemineku ja minna üle nendele krõbinatele. Mina isiklikult olen juba samal vanusel muutnud oma abyssiinia kassikese toitumist ja ta kasvab jätkuvalt õigesti. Tähtis on segada krõbuskeid, et järk-järgult anda talle ainult need, mis on kastreeritud kassidele. Ilusat nädalavahetuse lõppu