Küsimused, tootearutelud OWNAT PRIME Grain Free Sterilized teraviljavaba kana ja kalkun steriliseeritud täiskasvanud kassidele
98% kliendid
soovitan seda toodet
18 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
2 sõnumid
isabelle
Süsivesikud (%) : aitäh
2 sõnumid
jérôme
See ei ole pakendil märgitud: https://zupimages.net/viewer.php?id=24/14/6lpm.jpeg
6 sõnumid
martine michel
Suhkrusisaldus on 24% ja nende krõbinate hinnang on 8,7 kümnest krõbinakvaliteedi võrdlemise veebilehel, mis polegi nii halb, sest ükski pole täiuslik ja tuleb teha valik, et leida parimad. Veebileht on: wwwouafmiaou.com, seal on analüüs peaaegu kõikide krõbinate kohta, sama tootevaliku kalaga krõbinad on veelgi kõrgemalt hinnatud. Mina ise annan neist 2.
6 sõnumid
martine michel
Vabandust, peate võrdlussaidi jaoks kasutama järgmist: Wouaf Miou.com
6 sõnumid
martine michel
Viga krõbinate võrdlussaidil, peate sisestama: Wouaf Miou.com
2 sõnumid
jérôme
Kolm kahekordset vee punkti wouafmiaou punkt com:)
2 sõnumid
myriam
Tere. Soovin teada, kas need krõbinad sobivad 17-kuusele kastreeritud maine coonile. Ma annan neid talle juba ja talle nad meeldivad, kuid kardan, et need ei pruugi talle sobida. Tänan vastuste eest.
1 sõnumid
corinne
Tere Myriam, mul on kaks Maine Cooni, kellest üks on väga tundliku seedimisega ja need graanulid sobivad neile väga hästi. Olen lõpuks rahulik nende toitumise suhtes. Olen andnud neile Ownat Prime'i juba kaks ja pool aastat minu suuremale kassile ja aasta aega minu õrnale tüdrukule, ja kõik on hästi.
2 sõnumid
myriam
Tere Corinne. Suur tänu teie vastuse eest. Olen rahulikum ja jätkan talle andmist.
1 sõnumid
isabelle
Tere, olen otsimas piisavalt väikseid krõbinaid, et need mahuksid läbi Pipolino (krõbinajagaja mänguasi) aukude = maksimaalselt 8 mm; kas keegi on juba seda proovinud, palun? Aitäh
1 sõnumid
valerie
Tere Isabelle, krokettide kuju on ovaalne ja lapik, kuid kõige pikem on peaaegu 10 mm
1 sõnumid
marine
Tere, kas suurel kotil (8 kg) on värskuse säilitamiseks lukuga sulgemine? Sest väikestel see puudub...
1 sõnumid
nadia
Kahjuks mitte, tõmblukku ei ole.. sulgen pesulõksude abil, on aeg, et tootja sellele mõtleks...
1 sõnumid
cecile
Tere, kahjuks mitte, värskuse sulgurit ei ole... Ise kasutan klambrit, et see lahti ei jääks. Kuid parim oleks leida mingi toidukonteiner
2 sõnumid
laurence
Ei, seal ei ole tõmblukku, ma sulgen kummiga.
1 sõnumid
jean-marie
Tere, ma näen teistel saitidel sama toodet Ownat Prime Cat Sterilized Grain-Free, millel on 80% loomset liha ja 20% taimseid tooteid. Kuid koostisosad, millele viidatakse, on samad mis teie lehel. Kas saate kinnitada, kas protsent on tõesti 76% loomset liha? Aitäh,
1 sõnumid
david
Tere, seal on tõepoolest märgitud 80% liha, kala, muna ja samuti 76% loomset päritolu koostisosad
1 sõnumid
odile
Tere, ma just vaatasin pakendit ja tõepoolest on mul raske aru saada... Ees on kirjas 80% liha ja taga 76%... Ma pole sellele kunagi tähelepanu pööranud!!
2 sõnumid
laurence
Tere, toode sisaldab 76% loomseid valke, mis teeb sellest suurepärase toote. 80% on seotud lisanditega, nagu märgitud David-Mla poolt, koostis on Zoomalia lehel täpsemalt kirjas.