Küsimused, tootearutelud OWNAT Just Grain Free Sterilized teraviljavaba kana steriliseeritud kassidele

7 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Olivier
2 sõnumid
olivier fr
Tere, sooviksin teada saada kalorite arvu 100 g kohta. Ette tänades. Lugupidamisega
David
2 sõnumid
david fr
Tere, ma ei näe kuskil kaloreid 100g kohta. Analüütiline koostis on täielik, komponendid ja lisaained samuti, kuid kalorite arv 100g kohta pole märgitud (Ownat just grain free Sterilized kana pakendil). Sõnum Vanessa_N-le, kes märkas, et Ownat teeb tema kassid paksuks: On toidu koostis, mida tuleb jälgida rohkem kui kaubamärki. Tegelikult võib kaubamärk omada nii suurepärase koostisega toitu kui ka halva kvaliteedi toitu meie kassidele. Ownati puhul valisin Ownat just grain free Sterilized (kanaga) selle koostise tõttu ja kuna see meeldib minu kassidele. Soovitan seda kõigile, kes hoolivad oma karvaste tervisest.
Emilie
1 sõnumid
emilie fr
Seoses kalorite väärtusega 100 g kohta, tuginedes ülaltoodud toitumisalasele teabele, tuleb arvestada 392 kcal 100 g kohta. Neile, kes soovivad koostada kohandatud portsjoneid, parimate soovidega.
Romain
1 sõnumid
romain fr
Tere, Teil on väga hea mobiilirakendus Wouaf Miaou, milles on need krõbinad loetletud koos kogu koostise ja antud hindega. Mis on suurepärane.
Anne
1 sõnumid
anne fr
Tere Romain_C, Märkisin ära või mitte, lõhn väljumisel on korteris väljakannatamatu ja juba sellepärast vahetasin krõbinaid. Nendega on 10 korda hullem ja lõhn jääb püsima. Tänan info eest rakenduse kohta.
Chantal
2 sõnumid
chantal fr
Tere, sooviksin saada selle toote analüütilist koostist koos süsivesikute sisaldusega. Aitäh.
Vanessa
1 sõnumid
vanessa fr
Tere Proteiinid: 40% Rasv: 20% Tuhk: 8,5% Kiudained: 2% Niiskus: 8% Kokku: 78,5% Süsivesikud = 100-78,5= 21,5% Isiklikult pidin vahetama Orijenile, millel on palju vähem süsivesikuid. Minu kassid võtsid Ownatiga kaalus juurde. Lugupidamisega.
Marie-Pierre
1 sõnumid
marie-pierre fr
Olen neid krõbinaid oma kassile andnud juba mitu aastat: ta talub neid suurepäraselt ega ole kaalus juurde võtnud

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest