Küsimused, tootearutelud OWNAT Classic Complet täiskasvanud koertele kanaga
24 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
7 sõnumid
stephanie
Tere! Kas krõbinate suurus sobib saksa spitsile ja chihuahuale, mitte miniatuursetele. Tänan tagasiside eest.
1 sõnumid
alexandra
Kroketid on kõvad ja nende mõõtmed on 2cm x 1cm
1 sõnumid
leslie
Ma annan need krõbinad oma 30 kg koerale. Ma ei soovita neid alla 20 kg kaaluvatele koertele, need on suured.
1 sõnumid
alexandra
Minu arvates liiga suur.
1 sõnumid
emilie
Ownat Classico Complete on tõeliselt täisväärtuslikud krõbinad, seega ei tohiks neile anda ainult seda tüüpi krõbinaid, kuna mu koerad jätsid neid oma kaussi. Küll aga võisin neile mõned anda preemiaks, nad armastavad neid!
1 sõnumid
véronique
Tere, mul on 3 koera: 1 chihuahua (5,5 kg/18 kuud), 1 chihuahua ja Yorkie segu (4,3 kg/31 kuud) ja üks staff (30 kg/9 kuud). Ma annan neile kõigile samu krõbinaid ja väikestel pole mingeid probleeme. Nad armastavad neid väga!
7 sõnumid
stephanie
Aitäh, sest mul on mitmeid 2,5 kuni 5 kilo raskusi, seega kardan võtta 20 kilo paki ja et neil on raskusi selle söömisel
1 sõnumid
nadÈge
Tere, sooviksin teada, kust ma saaksin osta mõõtetopse nendele kuivtoitudele ja ka junior kuivtoitudele. Aitäh
48 sõnumid
tony
Tere, saate Zoomalia veebisaidilt soetada junior-toidupalu. Mõõteklaasi leiate tõenäoliselt samuti kliendilt. Aitäh, head päeva!
1 sõnumid
nathalie
Tere, teie kassi või koera soovituslikud kogused vastavalt kaalule on väljendatud grammides paki tagaküljel. Mõõtetopside koos grammidega võite tellida veebisaidilt või osta poest.
2 sõnumid
coraline
Tere, kuidas on koerte väljaheide nende krõbinatega? Kas esineb halba hingeõhku või kõhugaase? Kas koera karv on ilus nende krõbinatega? Ja lõpuks, millist portsjonit soovitaksite 55 kg kaaluvale Ameerika Akita isaskoerale (mitte eriti sportlik, kuid liigub piisavalt, mitte liialt)? Tänud ette.
1 sõnumid
clémence
Need on hea hinna ja kvaliteedi suhtega krõbinad.
1 sõnumid
emilie
Tere! Olen andnud neid oma Siberi huskyle (20 kg väike kasv), sest ta pidi kaalust juurde võtma ja ma näen ilusat arengut. Tema karv on läikiv, väljaheited ideaalsed ja ta armastab neid! Ratsiooni kohta ma täpselt ei oska öelda, sest meie koeral on raske kaalust juurde võtta, nii et anname talle rohkem kui tavaline portsjon.
1 sõnumid
laetitia
Tere, krõbinad on head, ei lahtista kõhtu, ei tekita halba hingeõhku ega ka kõhugaase. Minu koer, kes on umbes 23 kg kaaluv staffori ja buldogi segu, saab kaks mõõteklaasi krõbinaid.
1 sõnumid
anaïs
Me kasutame neid krõbinaid oma peaaegu nelja-aastasele kuldsele retriiverile. Ta kaalub 33 kg. Viimasel ajal on tema füüsiline aktiivsus suurenenud, seetõttu oleme suurendanud tema päevaseid portsioone 3 mõõduklaasi võrra, kuna ta oli pisut kaalust alla võtnud. Ei mingeid gaase ega halba hingeõhku. Roe on hästi vormitud (umbes kaks korda päevas). Tema karv on ilus, veel ilusam, kuna oleme portsjoneid suurendanud.
1 sõnumid
marc
Tere, ma annan neid kroketid oma kahele väga aktiivsele bokserile: nad armastavad neid, väljaheide on ideaalne ja nende karv on taas säravaks muutunud. Siiski tuleb annuseid TUGEVASTI suurendada (nad olid peaaegu 2 kg kaotanud oma 32 kg pealt...!!!!)
2 sõnumid
cecile
Tere, minu emane koer (23 kg) on söönud neid krõbinaid algusest peale, ta on 3-aastane ning suurepärases vormis, läikiv karv ja ideaalne seedimine. Kavatsem varsti proovida üle minna kaksiktoitumisele (krõbinad + pasteet), jäädes siiski Ownat Classic tootevaliku juurde. Tema kehaehituse jaoks (väga lihaseline ja aktiivne) sööb ta 300g päevas.
1 sõnumid
isabelle
Väga hea hinna ja kvaliteedi suhe. Võtan neid oma 2-le Saksa dogile ja ristandstaffile, väljaheited on ideaalsed, mitte lõhnavad, ei ole halba hingeõhku, nahaga pole probleeme, karv on läikiv ja koerad on täielikult rahuldatud
1 sõnumid
Tere, mu tütar jumaldab neid, tal on normaalsed väljaheited, pole gaase ja tal on parem hingeõhk kui kasvataja antud toiduga. Toidukoguse osas annan talle hommikul kaks lastetassi täit ja õhtul kaks, kuid ta reguleerib ennast ise, nii et see oleneb päevadest, mõnikord sööb ta kaks, mõnikord ainult ühe.
1 sõnumid
richard
Ma võtsin need, kuna tavapärased ownat klassikalised olid otsas. Mul ei olnud probleeme väljaheidetega ega muuga. Minu kahele koerale, vanale isasele bokserile ja 4-aastasele emasele rottweilerile sobivad ownat krõbinad hästi, ainsad, mis neid veidi häirisid, olid väga aktiivsete koerte sari. Alati on samamoodi, uute krõbinade kasutuselevõtt toimub järk-järgult, segades neid vanadega. Kuid minu jaoks pole ma parema hinna ja kvaliteedi suhtega leidnud. Ilus karv, mingeid erilisi gaasivalusid pole, koerad on heas vormis.
1 sõnumid
ingrid
Kõik on täiuslik nii väljaheidete kui ka hingeõhu osas. Talvel lisan karvale ja tervele nahale lõheõli. Minu saksa lambakoertele annan 280 g hommikul ja õhtul (isane kaalub 40 g ja kulutab mõõdukalt energiat!) Pealegi pole minu steriliseeritud emasel kaaluprobleeme. Ühesõnaga tipptasemel krõbinad!!!
2 sõnumid
corinne
Tere, kas oleks võimalik teada saada ownat classique krõbinate koostist? Aitäh
1 sõnumid
genny
Tere, seal on 32% liha, millest 22% kuivatatud ja 10% värske kana, kuid 9% oder, 8% hernes, 5% nisukliid, 5% riis, 5% jaanikaun, 2% õun, 1% lõheõli, linaseemned 1% tahtsid teada peamisi koostisosi
3 sõnumid
vincent
Minu koerad jumaldavad seda ja on tõesti suurepärases vormis
1 sõnumid
isabelle
Mul on kaks emast koera, Šveitsi valge lambakoer ja leonberg, vastavalt 6 aastat ja 15 kuud vanad, ja nad armastavad seda, hoolimata steriliseerimisest pole ülekaalu probleemi, samuti pole kõhulahtisusprobleeme, 20 kg kotid on mugavad suurtele koertele, ausalt öeldes oleme nii meie kui koerad väga rahul!