Küsimused, tootearutelud OWNAT Classic Daily Care täiskasvanud kassidele

100% kliendid

soovitan seda toodet

10 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Aurélie
1 sõnumid
aurélie fr
Mul on 4 kassi vanuses 2 aastat, 6 aastat, 7 aastat ja 12 aastat... ühelgi neist pole probleeme. Ühel neist olid urineerimisprobleemid ja sellest ajast peale, kui ma nendele krõbinatele üle läksin, pole enam muresid
Nathalie
2 sõnumid
nathalie fr
Tere, Kas need krõbinad sobivad 12-aastasele kassile? Aitäh. Lgp
Emie
1 sõnumid
emie fr
Tere, ma arvan, et jah, aga küsige arvamust oma veterinaarilt, tema teab meist rohkem!
Apolline
1 sõnumid
apolline fr
Minu oma on 11-aastane ja heas tervises sellega
celine
1 sõnumid
celine fr
Mu 12-aastane kass sööb neid ja pole mingeid probleeme
Anais
1 sõnumid
anais fr
Tere, mul on kaks erinevas vanuses kassi, üks on 10-aastane ja teine 7-aastane, ning ausalt öeldes on mõlemad väga heas seisus. Loomaarst ütles, et minu omad on väga tublid.
Guillaume
1 sõnumid
guillaume fr
Tere, olen oma kasse toitnud peaaegu aasta, vanuses 2 ja 5 aastat ning kõik on päris hästi. Ei ole toidust keeldumist, allergiaid ega oksendamist jne ... Väga praktiline on see, et pakk sulgub väga hästi ja krõbinad püsivad kaua kuivad. Pärast seda ei saa ma teile öelda, kas teie 12-aastane kass leiab need maitsvaks. Lugupidamisega.
jerome
1 sõnumid
jerome fr
Ma annan seda meie kassile, kes on 14-aastane ja kellel pole mingeid probleeme.
Theresa
1 sõnumid
theresa fr
Ma annan seda juba 14- ja 13,5-aastastele kassidele, pole muret, nad söövad seda väga hästi.
Aurore
1 sõnumid
aurore fr
Mul pole kunagi probleeme olnud, isegi mu 17-aastane kass sööb neid rõõmuga.
Maryvonne
1 sõnumid
maryvonne fr
mul on kaks 13- ja 14-aastast kassi, kes seda söövad ja probleeme pole

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest