Küsimused, tootearutelud OWNAT Care Urinary pour chat

100% kliendid

soovitan seda toodet

2 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
isabelle
2 sõnumid
isabelle fr
kas see on teraviljavaba? Tänan ja värske liha protsent
Pierre
1 sõnumid
pierre fr
Tere, kas need krõbinad aitavad meie kassil, kellel on uriinis kristalle, lahendada steriilseid struviidi kivide probleeme, idiopaatilisi tsüstiidi probleeme, kristallide ja ureetra ummistuste probleeme, nagu see Hill'si toode? https://www.zoomalia.com/animalerie/hill-s-prescription-diet-feline-c-d-urinary-stress-multicare-croquettes-pour-chat-au-poulet-p-32857.html Tänan ette vastuse eest.
Sylvie
1 sõnumid
sylvie fr
Tere, jah, tõepoolest, krõbuskid aitavad lahendada kõiki neid probleeme, sest minu kassil olid kõik need mured, mida te mainite. Ma andsin talle Hill's veterinaarseeria krõbuskeid ja mulle soovitati Ownati krõbuskeid. Sellest ajast alates on mu kassil kõik hästi, ta sööb neid hästi ja tal pole enam kristalle, kividest ega põiepõletikuga seotud probleeme.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest