Otsing semintra

5 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Véronique
6 sõnumid
véronique fr
Tere, otsin oma kassile semintra 4mg. Olen proovinud talle anda benasepriili, millel on samad toimed kui semintral, kuid mu kass ei talunud seda molekuli.
christianne
2 sõnumid
christianne fr
Mul on kaks avamata SEMINTRA 4 MG pudelit: üks 100 ml ja teine 30 ml. Millises piirkonnas te asute? Mina olen Drôme'is. minu e-posti aadress on [email protected]
Véronique
6 sõnumid
véronique fr
Tere, ma olen Põhjas, Lille'i lähedal. Saadan teile meili homme hommikul kell 9, see on lihtsam suhtlemiseks (kontrollige oma rämpspostikausta, kui te ei leia minu kirja). Suur tänu teile. Ilusat päeva.
Orianne
8 sõnumid
orianne fr
Tere, kas pudel on veel saadaval? Aitäh
marie ange
5 sõnumid
marie ange fr
Tere ChristianeKas teil on ikka semintra saadaval?Aitäh
christianne
2 sõnumid
christianne fr
Kahjuks ei ole! Mul on kahju, ma saan teid ainult suunata pharmacy4pets-i poole, neil on saadaval 30 ml. Edu!

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest