Otsin Semintra pudelit

1 vastus
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
EVELINE
2 sõnumid
eveline fr
Minu kassil diagnoositi eile vereanalüüsi teel neerupuudulikkus. Kahjuks on Semintra endiselt laost otsas. Otsin kedagi, kellel oleks pudel (isegi avatud, kui kõlblikkusaeg on korras) ja kes saaks mind aidata. Ilma selle ravita ei tea ma, mis mu kassiga juhtuda võib! Ette tänades. Lugupidamisega
PUPUCE
23 sõnumid
pupuce fr
Tere EvelineSEMINTRA (toimeaine Telmisartan) 1) Loomaarstilt retsept TELMISARTAN 3 mg saamiseks, et pakkida ümber 3 mg kapslisse 2) Apteeker: ümberpakkimine Konsulteeri loomaarstiga kassi kaalu järgi koguse osas ja kui nõusolek saadud, tühjendage ja segage kapsli sisu kassile mõeldud märgtoiduga, et anda üks kapsel päevas kuni ravi lõpuni. Teie apteeker saab teha vajaliku ettevalmistuse ja tõsisemate probleemide korral saab spetsialist Delpech apteek, ainult retsepti alusel, valmistoodet teha. (Vaadake, kas provintsis on filiaale). https://pharmaciedelpech.fr Mail: [email protected] Pariisis: 01 43 25 93 00 5 rue Danton, 75006 Paris

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest