Küsimused, tootearutelud

8 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Sandra
1 sõnumid
sandra fr
Tere, ma just sain kätte oma OSTER PowerMaxi lõikuri, kuid puuduvad kamm ja lõikepea. Millist mudelit peaksin valima?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, allpool leiate lingi, mis võimaldab teil tutvuda klapide tootelehega: https://www.zoomalia.com/animalerie/sabots-pour-tetes-de-coupe-oster-p-20911.html Allpool leiate lingi, mis võimaldab teil tutvuda lõikepea tootelehega: https://www.zoomalia.com/animalerie/cryogen-x%C2%AE-tete-de-coupe-pour-golden-a5-p-7211.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
marie
1 sõnumid
marie fr
Tere, kas sellel muruniidukil on juba lõikepea?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, ei, kammid ja püstolid ei kuulu pardli komplekti. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
gaspard
1 sõnumid
gaspard fr
tere, millise lõikepeaga on varustatud oster power max, aitäh gaspard. mugavus
 dominique
3 sõnumid
dominique fr
seoses minu küsimuse ja teie vastusega ei ole kammid kohustuslikud, et masin töötaks, ja maksmise osas: te pakute tõesti seda artiklit ka kolmes osas isegi tšekkidega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, maksmine kolmes osas tšekiga on võimalik alates summast 150€. Maksmine kolmes osas krediitkaardiga on võimalik alates summast 99€. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond.
 dominique
3 sõnumid
dominique fr
Olen huvitatud sellest niidukist, palun andke teada, kas tarvikud on kaasas, ja kui ei, siis millised on viited, et tellida selle niidukiga ühilduvad tarvikud. Te märgite, et maksmine on kolme osamaksega (minu puhul tšekkidega), palun kinnitage.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kammid ei kuulu lõikuri komplekti. Me ei müü neid saidil. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest