Küsimused, tootearutelud Oropharma Can-Tax värvaine kanthaksantiini baasil

3 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
sebastien
13 sõnumid
sebastien fr
Pärast munade koorumist, kas tuleks ikka anda Can-Tax'i (kas vees või pastas) või ainult enne emase munemist ja sama küsimus Yel-Lux'i kohta.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, CAN TAX-i tuleb anda iga päev alates kahest nädalast enne munemist. Jagage päevane kogus julgelt joogivee ja peene vahel. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
jeannine
2 sõnumid
jeannine fr
see on juba teine ​​kord, kui ma seda toodet tellin... kuid mulle tuuakse midagi muud, mis on kirjutatud inglise keeles... miks?? Saatsin just meili, kuid siiani pole vastust saanud!!!
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Teie tellimuste ajaloos on märgitud, et te pole seda toodet kunagi tellinud. Kas saaksite meiega ühendust võtta oma kliendikonto kaudu tellimuse jälgimises? Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest