Küsimused, tootearutelud ORIJEN Original Teraviljavaba koertele ja kutsikatele
75 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
two
..
2 sõnumid
laetitia
Tere. Mul on täiskasvanud koer ja kutsikas. Kas ma peaksin neile andma sama palju krõbinaid? Täiskasvanud koerale on see 110 ml ja kutsikatele kutsikakrõbinaid ka 110 ml. Kuid kas see on sama kogus, mida ma peaksin neile andma? Tänan vastuste eest.
1 sõnumid
stephane
täiskasvanud koera ja kutsika vajadused ei ole samad. ka graanulid ei ole samad, sest nende koostis on erinev. mina annan kutsikale süüa vabalt
1 sõnumid
marion
Tere, kutsikatele on väikesed graanulid (puppy toidugraanulid). Koguste osas olen alati järginud kasvataja soovitusi, nimelt: 2 korda päevas (hommikul ja õhtul), 30 minutit korraga. Koguste osas tuleks lähtuda tootja soovitustest ning kohandada vastavalt aastaajale ja koera aktiivsusele (sportlik, rahulik jne).
1 sõnumid
laurent
Minu koer on 18-kuune ja on alati saanud Orijeni original toitu. Ma just ostsin uue paki ja ei ole nädal aega muutusi täheldanud, kõhulahtisuse probleeme pole.
17 sõnumid
laura
Tere, ma näen, et mõned inimesed kurdavad Orijen Originaali uue pakendi üle, et nende koertel on kõhulahtisus jne. Kas nad on oma koostisosi muutnud?
1 sõnumid
isabelle
Minu koer oli Orijenil 3 aastat ja kohe pärast uut pakendit oli tal 2 kuud järjest kõhulahtisus! Viisin ta barf toidule ja 24 tunni jooksul muutusid tema väljaheited normaalseks! Olen kindel, et nad on koostisosi muutnud!
2 sõnumid
gwenael
Tere, kas need krõbinad sobivad tiinele ja seejärel imetavale koerale
1 sõnumid
maud
kui graanulid on piisavalt rikkad ja koostise poolest sobivad, siis ei ole vaja osta spetsiaalseid, kuna see on turundus. Olen nendele küsimustele aastaid keskendunud ja valin parimad või vähemalt kõige vähem halvemad; oluline on teada, millised neist!
1 sõnumid
jocelyne
Ma võtsin need krõbinad, sest mu koerad on pigem eakad ja need on krõbinad, mis on kõige puhtamad, mida ma aja jooksul proovinud olen, need on tervislikud, küll veidi kallimad, aga kvaliteetsed. Mul on vedanud, sest minu kaks koera pole peale steriliseerimist kunagi haiged olnud ja nad on vastavalt 10 ja 13 aastat vanad.
2 sõnumid
Tere, teie emane koer peaks olema ORIJEN Puppy toidul alates viiendast tiinuse nädalast, seega niipea kui tiinus on kinnitatud kuni täieliku imetamise lõpuni. Meeldetuletus: tiinuse ajal toiduportsjon peaks tasapisi suurenema, sest ta sööb enda ja nende eest. Toit peaks olema sama, mida antakse kutsikatele.
1 sõnumid
jean paul
Need krõbinad sobivad suurepäraselt tiinele koerale ja ka imetavale emale. Kutsikate jaoks on aga parem valida ORIJEN DRY PUPPY large suurtele kutsikatele või ORIJEN PUPPY teiste suuruste jaoks. Lugupidamisega.
1 sõnumid
françois
Kahjuks ei saa ma teie küsimusele vastata, kuna mu Jack Russelli tõugu koer on steriliseeritud. Siiski, võrreldes teiste krõbinatega, ta armastab neid ja isik, kellele ma need soovitasin, leidis, et tema sama tõugu koeral on rohkem energiat ja elujõudu. Me lisame neile ühe supilusikatäie lõheõli.
1 sõnumid
amina
Minu kuuekuune prantsuse buldogist emane koer on just steriliseeritud ja siiani olen talle andnud Orijen Puppy toitu. Loomaarst soovitab minna üle steriliseeritud emastele koertele mõeldud graanulitele, kas saaksite soovitada, milline Orijeni valik tuleks võtta? Lugupidamisega, Amina
2 sõnumid
audrey
Tere, minu inglise buldog on steriliseeritud, ja ma annan talle Orijen Fit & Trim (halli pakendiga), sest ta on väga maiakas ja kipub kaalus juurde võtma. Talle need väga meeldivad ja tal pole olnud mingeid eriprobleeme nendega. Soovitan neid teile.
1 sõnumid
marion
Tähelepanu sellel ja teistel saitidel, dpd ja chronoposti kohaletoimetamist tuleks vältida... Eriti kui teil on kiire oma koeraga.
1 sõnumid
sophie
Tere, mul on 6-aastane steriliseeritud koer, kes sööb aastaid juba Orijen täiskasvanud koertele mõeldud kanalihaga toitu ja pole probleeme olnud. Minu arvates on steriliseeritud koerte toidud rohkem turunduskäik. Teie ülesanne on anda õige kogus, lisada köögivilju ja sporti ning probleeme ei teki.
1 sõnumid
nathalie veng
Tere, 6 kuud tundub mulle liiga vara, et minna üle steriliseeritud koeratoidule. Kuni 12 kuud vajavad nad ikkagi kutsikatoitu, sest see on toitvam ja kutsikad vajavad palju toitaineid. Liiga varane üleminek steriliseeritud toidule ei ole hea nende kasvule. Soovitan jätkata Orijen puppy toiduga kuni 12 kuuni, seejärel minna üle Orijen original'ile. Kui see tundub natuke liiga rasvane, vähendage portsjoneid 15% kuni 20%. Kui hiljem tekib tõepoolest ülekaal, võite pöörduda Orijen fit and trim'i poole.
2 sõnumid
dominique
Tere, minu emane koer, borderkollie, steriliseeritud, 14 kuud vana, keda toidetakse Orijen Original toiduga, ei ole grammigi juurde võtnud. Annan talle iga päev sama soovitatud koguse vastavalt tema aktiivsusele (vaadake pakendi tagaküljelt) ja jälgin aeg-ajalt tema kaalu. Tuleb meeles pidada, et iga koer on erinev, nagu ka meie. Kui aktiivsuse ja toitumise suhe on tasakaalus, ei tule kehakaalu juurde.
2 sõnumid
romy
Tere, minu bretooni spanjel saab viieaastaseks ja on steriliseeritud. Steriliseeritud koerte krõbinad on ainult turundustrikk! Orijen Original krõbinad on suurepärased ja koostisosad on väga hea kvaliteediga, koostis on tõesti üksikasjalik ja läbipaistev, kahjuks ei saa seda öelda paljude krõbinatega.
1 sõnumid
estelle
Tere, minu koer ja minu emane koer, kes on buldogi segu, on mõlemad steriliseeritud ja ma olen neile alati andnud Orijen Original'i. Kutsika- ja steriliseeritud versioonid, olgu need ükskõik millisest brändist, oleksid puhtalt turundustrikk, et neid kallimalt müüa. Orijen Original on minu mõlema koera poolt kõrgelt hinnatud.
1 sõnumid
nadine
Ma annan need krõbinad oma chihuahua koerale, kes on diabeetik.
2 sõnumid
dominique
Tere, iga koer on loomulikult erinev. Minu 14-kuuse ja steriliseeritud borderkolli kohta, annan talle tootepakendil soovitatud päevase annuse ja ta ei võta grammigi juurde. Tuleks arvestada koera aktiivsust.
1 sõnumid
marie christine
ORIJEN kuivtoit pakub mulle täielikku rahulolu... Mul on 6 erinevat tõugu koera, kõik steriliseeritud... Nende vanus jääb vahemikku 7 kuni 14 aastat... Kõigile meeldib "orijen original"! Soovitan seda kuivtoitu, minu koerad ka!
1 sõnumid
marie
Tere, minu kaks whippetit on steriliseeritud, ma annan neile Orijen Original krõbinaid, neil pole ülekaalu probleeme, muidugi peavad nad ennast liigutama ja vältima näksimist.
2 sõnumid
tere, sinu koera poleks tohtinud steriliseerida nii vara!! Kasv, isegi kui see on väike koer, ei ole veel lõppenud. Seega tuleks teda jätta kutsikatoidule kuni 10. elukuuni ja seejärel üle minna täiskasvanute krõbinatele. Steriliseeritud koertele mõeldud krõbinad on vaesemad ega ole kasvamiseks piisavad. Juba ainuüksi steriliseerimisega jätate koera kasvamiseks vajalike hormoonideta... Steriliseerimine tuleks teha esimese jooksuaja järel. Soovitan täiendada seda välise toidulisa abil.
1 sõnumid
peggy
Mul on prantsuse buldog, kes steriliseeriti 6 kuu vanuselt. Ta on alati söönud Orijen Six Fish'i, kaalub 13kg ja on täiesti täiuslik. Te võite talle neid rahulikult anda.
2 sõnumid
karine
Tere, mu koer kaalub 32 kg ja tal on kalduvus oma krõbinaid mitte närida. Andsin talle suuremad krõbinad, et ta oleks sunnitud natukegi närima. Nägin, et need on 1 cm. Kas need on ümmargused või lamedad? Aitäh.
2 sõnumid
audrey
Tere, krõbinad on umbes 0,5 cm paksused ja pigem ovaalsed, kergelt lamedad, ma ei tea, kas see aitab teid...
3 sõnumid
yolanda
Tere, ma võtan vastu kääbuspinšeri, kas nende krõbinad sobivad selle suurusega? Täiskasvanu kaal 5 kg Yolanda
1 sõnumid
victoria
Tere Yolanda, jah, need küpsised peaksid teie väikesele koerale sobima, sest ma toidan neid kõigile oma koertele, sealhulgas ühele standardsuuruses puudlile ja ühele väikesele mopsile, nad kõik söövad neid väga hästi.
1 sõnumid
ludovic
Jah, sellel vanusel on see hea. Mul on 11-kuune koer ja ma annan talle seda alates märtsist.
1 sõnumid
karen
täiuslik, oleme liikunud kutsika versioonilt 7 kuu peale - ainult seenioritele ja ülekaalulistele ei sobi, vahetan sorte iga koti ära kasutamise järel, et mitmekesisust tagada.
3 sõnumid
natacha
Tere, need krõbinad on kirjeldatud ka kutsikatele, kuid pakendil on kirjas täiskasvanud koer. Kas see sobib ka 10-kuusele kutsikale? Aitäh
1 sõnumid
stephane
Tere, Ei, need on täiskasvanud koertele mõeldud krõbinad. Valige Orijen spetsiaalsed kutsikakrõbinad või oodake, kuni teie koer on 12 kuud vana, et nende suurepäraste krõbinatega üle minna :) Head päeva
1 sõnumid
corinne
Tere, ma hakkasin neid krõbuskeid oma väikesele kutsikale andma juba 4 kuu vanuselt, kohandades kogust vastavalt kaalule. See oli suurepärane.
1 sõnumid
aurelle
Tere, pidin oma piiri BC alates 8. kuust Orijen Original toidule üle viima. Puppy tooted ei vastanud enam tema vajadustele. See on pakendil hästi näidatud ja vastavalt tema vanusele ja kaalule juhendatakse teid kategooriat vahetama, kui Puppy vajadused enam ei ole piisavad :)
1 sõnumid
alexandre
Tere, ma olen viimasel ajal enda 7-kuust, 30 kg kaaluvat kutsikaga nendele krõbinatele üle minemas. Täiskasvanuna kaalub ta tõenäoliselt 40-45 kg. Kas ma peaksin lähtuma täiskasvanu eeldatavast kaalust või tema praegusest kaalust? Tänan vastuste eest!
3 sõnumid
agathe
Praeguse kaalu juures suureneb see, kui ta kaalus juurde võtab
1 sõnumid
delphine
Tere õhtust, peate lähtuma praegusest kaalust ja suurendama seda järk-järgult kaalutõusu ajal
3 sõnumid
agathe
Jah, just nii see on
1 sõnumid
marie helene
Olen palunud oma loomaarstil arvutada Orijen kutsikate sööda kogus minu nelja kuu vanusele leonbergile. See on märkimisväärselt suurem kui pakendil märgitud kogus. Teadmiseks, minu koer kaalub juba 26 kg ja peaks täiskasvanueas jõudma 55 kg-ni. Ta võtab päevas 690 g krõbinaid, mis jagatakse kolmeks toidukorraks. See on 200 g rohkem kui pakendil mainitud kogus. Kogus hakkab vähenema pärast kuuendat kuud. Kõik sujub hästi, talle meeldib väga.
3 sõnumid
anne-marie
Viitan sellele kogusele, mis on pakendil märgitud... siis kohandan (natuke vähem või natuke rohkem), kui näen, et sellest on minu cavalier king charles koera (7 kg) jaoks liiga palju või liiga vähe. Need krõbinad on hea kvaliteediga ja väga kergesti seeditavad.
1 sõnumid
valerie
Tere, Kas Orijen Original krõbinad sobivad steriliseeritud emasele koerale? Tänan vastuse eest.
1 sõnumid
christine
Mul on kaks Whippetit, sealhulgas üks steriliseeritud emane koer. Olen proovinud palju erinevaid krõbinate kaubamärke, mis neile ei sobinud, kuid sellest ajast, kui ma hakkasin Orijenit kasutama, nad armastavad neid ja nende karv on palju ilusam. Steriliseeritud koeraga ei ole mingeid probleeme. Häid aasta lõppu
1 sõnumid
jacquelinel
Täiesti nõus, mul on steriliseeritud emane borderkolli, kes on 3-aastane, ja pole olnud probleeme nende krõbinatega, kui mõõdate talle igapäevase toidukoguse vastavalt tema aktiivsusele ja vanusele.
2 sõnumid
denis
Tere. Jah... mul on 3 whippetit, sealhulgas steriliseeritud emane ja ei ole ülekaalulisi koeri....Minu arvates on Origen parim koeratoidubränd turul. Lugupidamisega
1 sõnumid
fanny
Tere, mul on kaks beagle'it (koerad, kellel on kalduvus ülekaalule). Isane ja emane, mõlemad steriliseeritud. Olen algusest peale kasutanud Origeni krõbinaid ja pole olnud mingeid probleeme, nende kaal on täiuslik!
1 sõnumid
eleonore
Tere. Jah, muidugi, minul on kaks steriliseeritud emast koera ja annan neile Orijeni krõbinaid. Kui teie koeral kipub kaal tõusma, on olemas ka vähese kalorsusega Fit and Trim versioon.
2 sõnumid
julie
Tere, mul on kastreeritud koer ja mingeid probleeme pole. Niisutan neid samuti.
1 sõnumid
carole
tere ma pole spetsialist, aga krõbinate koostis on hästi tasakaalustatud
1 sõnumid
francoise
Tere, minu koer on steriliseeritud ja ta saab neid krõbinaid. Minu jaoks pole probleemi.
2 sõnumid
monia
Mu koer on steriliseeritud, leian isegi, et ta on palju paremas vormis ja eriti pole tal enam mingeid seedeprobleeme! Uus algus!
1 sõnumid
françoise
Tere, mul on 11-aastane steriliseeritud emane koer ja 3-aastane kastreeritud Belgia lambakoer ning need krõbinad on tõesti parimad teraviljavabad krõbinad. Need on valmistatud madalal temperatuuril, mis ei muuda kasutatud koostisosi. Olen teinud palju uuringuid ja valinud Orijeni, kuigi need on kallimad kui teised teraviljavabad kaubamärgid. Minu koer, kellel oli kalduvus ülekaalulisusele, kaotas ilma portsjoneid vähendamata mõned 3 kg liigset kehakaalu. Need krõbinad vastavad suurepäraselt minu koerte toitumisvajadustele (analüüsid tõestavad seda pärast ligi 2-aastast kasutamist).
1 sõnumid
vanessa
Tere, ma annan oma kahele kastreeritud koerale Orijen Fit and Trim'i. Vanessa
1 sõnumid
christian
Tere, ma olen andnud seda toitu oma emasele koerale alates tema 4. elukuust, nüüdseks on ta 26 kuud vana. Steriliseeriti 8 kuu vanuselt, ta ei ole kaalus juurde võtnud. (13 kg ristand - 170 grammi päevas kahes jaos.) Minu loomaarst on alati üllatunud nähes tema elujõudu, karvkatet ja siluetti. Ma ei muudaks midagi.
1 sõnumid
julie
Tere, minu steriliseeritud koer ei võta üldse kaalu juurde ja talle meeldib!
1 sõnumid
yves
Pole probleemi, mu 4-kuune koer sõi neid ja nüüd, 28-kuuselt, naudib ta neid endiselt, ilma kaalu juurde võtmata, kuid igal juhul on ta maiasmokk, seega on vajalik tema toitu kvantifitseerida.
1 sõnumid
odile
Minu koer (Austraalia lambakoer) kippus pärast steriliseerimist kaalutõusule ja tal olid seedeprobleemid (haisvad gaasid). Alates sellest, kui ta 3 aastat tagasi Orijen original toidule üle läks, on tema kaaluprobleemid vaid mälestus ja ta seedib palju paremini! Täna on ta 6-aastane ja armastab oma krõbinaid.
1 sõnumid
christine
Tere, mul on steriliseerimata inglise kokkerspanjel. Talle meeldivad Orijeni krõbinad.
1 sõnumid
maryse
Muidugi võib steriliseeritud emastele koertele anda Orijen Original krõbinaid, minu kaks koera on samuti steriliseeritud.
2 sõnumid
valérie
Jah, ilma probleemideta.
2 sõnumid
valérie
Jah, pole probleemi ja palju paremad kui väidetavalt steriliseeritud koertele mõeldud krõbinad! Minu koer on steriliseeritud ja kaal ei ole tõusnud. Saadan krõbinaid köögiviljadega (rohelised oad, porgandid, läätsed, herned...) ja vahel ka pooltäistera riisiga.
1 sõnumid
melanie
Tere õhtust, teie emase koera jaoks pole probleemi.....super krõbinad.....ainult 20% süsivesikuid....Need on osa turu parimatest krõbinatest....kvaliteetsete toodetega....Parimad on Amikinos, kuid need on palju kallimad...(10% süsivesikuid ja 52% valku).
1 sõnumid
fabrice
Ilma igasuguste probleemideta, kuna Orijeni süsivesikute sisaldus on väga madal (alla 20%), ei pea teie koeral, kes on steriliseeritud, muretsema ülekaalu pärast, mis võib tekitada probleeme. Lisaks saab ta juurde elujõudu ning mitmeid teisi positiivseid omadusi. Mõelge tema praeguste krõbinatega vahetamisele pikema üleminekuajaga Orijenile (3–4 nädalat on päris hea). Olge ettevaatlik steriliseeritud koerte spetsiaalsete krõbinatega, ainuke erinevus on kõrgem hind (lemmiklooma toidu tööstuse lobby on kaval). Võite neid ka uuesti hüdreerida, ta sööb rahulikumalt, küllastustunne saabub kiiremini, samal ajal hüdreerub ning seedeprotsess on lihtsam.
1 sõnumid
sophie
Nnööd koeratoidud, mida väidetavalt reklaamitakse kastreeritud koertele, on pigem turundusvõte. Kui teie kastreeritud loom kipub kaalus juurde võtma, piisab lihtsalt päevase toidukoguse vähendamisest.
1 sõnumid
nathalie
Jah, täpselt nii. Minu koer on steriliseeritud ja alates sellest, kui ta hakkas sööma seda teraviljavaba toitu, on ta kaotanud "rasva", mis hakkas tekkima kaela/selja piirkonnas. Ta on suurepärases vormis ja tal ei ole nälga.
1 sõnumid
beatrice
Jah, need sobivad suurepäraselt ja on vaja ainult vähendada soovitatud portsjonit 10% võrra. Minu 4-aastane emane koer steriliseeriti aasta tagasi ja me järgime selle soovitust. Need krõbinad on suurepärase kvaliteediga ja oleks kahju neid vahetada. Head uut aastat
1 sõnumid
audrey
krõbinad on tipptasemel. Mul on steriliseeritud Austraalia lambakoer ja talle väga meeldivad need. Tema karv on läikiv, ta ei haise enam nagu koer ja tal pole enam ka suu lõhna. Ta sööis juba varem teraviljavabu krõbinaid, kuid kuna ta sööb Origenit, pole enam lõhna, hoolimata halvast ilmast siin. Soovitan soojalt
1 sõnumid
sophie
Jah, pole probleemi
3 sõnumid
anne-marie
Jah, mu väike cavalier king charles spanjeli emane on steriliseeritud (kuid aktiivne) ja ta sööb neid kvaliteetseid ning kergesti seeditavaid krõbinaid. Järgige pakil olevaid juhiseid ning vajadusel kohandage koguseid, vähendades veidi, kui märkate, et teie koer võtab liiga palju kaalus juurde.
1 sõnumid
wendy
Tere, sooviksin teada, kas need krõbinad on suured või pigem väiksed (mis puutub suurusesse). Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Need krõbinad on keskmise suurusega, et sobida kõikidele koerte suurustele (umbes 1 cm). Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
anne-marie
Pigem üsna suured, kuid see lubab koeral neid närida selle asemel, et alla neelata. Minu väike Cavalier King Charles (umbes 7 kg) naudib ja seedib neid probleemideta...
1 sõnumid
samantha
Tere, millal on Orijen Adult graanulid saadaval? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, 2,27 kg pakk on laos saadaval. Teised pakendid on järeltoomisel ja on saadaval umbes nädala pärast. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond