Küsimused, tootearutelud ORIJEN Cat Teraviljavaba kassidele

100% kliendid

soovitan seda toodet

22 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Ludovic
1 sõnumid
ludovic fr
Tere, kas see sobib steriliseeritud kassidele?
Nicolas
1 sõnumid
nicolas fr
Tere, kastreeritud kassidega pole mingeid probleeme, võite minna täiesti kindlalt. Lugupidamisega.
Alison
1 sõnumid
alison fr
Tere, jah, piisab lihtsalt söödud krõbinakoguse kontrollimisest, et vajadusel kaalu kontrollida
yifan
2 sõnumid
yifan fr
Tere, kas te saaksite mulle öelda, kus see toode on valmistatud? Kanadas või Ameerikas?
Laure
5 sõnumid
laure fr
Alberta on provints Canadas lääneosas.
Sylvie
2 sõnumid
sylvie fr
Tere, kas krõbinad ei ole liiga väikesed suurtele kassidele (10 kg) mai coon? Kas nad võiksid neid "alla neelata" ilma närimata? Aitäh
Jean-luc
1 sõnumid
jean-luc fr
tegelikult võib krõbin olla suurema looma jaoks veidi lõppenud ja väike..
LYON
1 sõnumid
lyon fr
Tere, tõepoolest, krõbinad on väikesed ja neid saab kergesti alla neelata, kui kass on ahne. Need on kassipoegadele mõeldud krõbinad ja teistes kaubamärkides ei ole krõbinad arvatavasti palju suuremad. Kui teie kass ei vaja enam kassipoegade toitu, võite proovida sama kaubamärgi teist valikut. Vastasel juhul on krõbinad kvaliteedi poolest suurepärased ja minu arvates parimad.
Laure
5 sõnumid
laure fr
Orijen Cat and Kitten krõbediku pikkus on 1 cm, ovaalne ja lame. Sobib minu British Longhair'idele, kes on ahned ja neelavad. Ma ei saa fotosid postitada, et teile näidata. Annan ka Orijen Kitten krõbekesi, mis on väiksemad (6 mm) ja sobivad samuti. Minu kassipojad kaaluvad hetkel 3 kilo.
Laure
5 sõnumid
laure fr
Lisan oma eelmisele vastusele, et minu 6-kuused British Longhair tõugu kassipojad on lõpuks selliste väljaheidetega, mis ei kleepu karvade külge ja on väiksemas koguses kui kasvataja poolt pakutud toidumarkidega. Nad saavad ka Quality Sens märgtoitu ja teisi sarnase koostisega markeeringuid. Seda kolm korda päevas. See toitumiskava sobib neile. Kassipojad pääsevad aeda ning käin nendega rihma ja rakmete abil maal jalutamas.
Anne
1 sõnumid
anne fr
Tere, teie küsimusele vastamiseks ütlen, et mul on samuti Maine coon ja ma jätan talle graanulid vabalt kättesaadavaks. Ta pole ülekaaluline ja reguleerib enda toidukogust ise.
emma
2 sõnumid
emma fr
Tere, tellisin 5 kg koti ja ei leia aegumiskuupäeva (kiri ütleb, et kuupäev on kotis ülaosas, kuid ei suuda seda leida ...). Kui keegi saaks mulle selgitada, tänan :)
Laure
5 sõnumid
laure fr
Tere õhtust Olen just oma pakendile pilgu heitnud ja aegumiskuupäev on trükitud pakendi tagaküljele kausifotost üleval, kanarinna ja punaste marjade kohal. Lugupidamisega
emma
2 sõnumid
emma fr
Tere, on märgitud, et 2 kg kaalu jaoks on soovitatav päevane kogus 35 g, mis tundub võrreldes teiste krõbinabrändidega väike. Kas kogus on arvutatud ainult krõbinatega toitmise alusel või on see mõeldud segatoitumise jaoks?
Sandrine
1 sõnumid
sandrine fr
Tere, kuivtoidu kogus on antud ühe päeva jaoks, ilma segatoiduta. 2 kg kaaluvate kasside puhul, sõltuvalt nende aktiivsusest, võite anda kuni 43 g päevas. Orijen kuivtoit on väga hästi tasakaalustatud valkude sisaldusega (85%), seega vastab maht päevasele vajadusele, rohkem pole vaja. Suurepärane kuivtoit, ma pole oma kassidele paremat leidnud. Kuid jääme mõistlikuks, kass sööb mitu korda päevas ja suudab reeglina end reguleerida, kui tal on välistingimustes piisavalt tegevust. Minu jaoks on kuivtoit saadaval suures kausis (3 kassi) ja nad saavad lisaks ühe portsjoni konservtoitu päevas, keegi neist pole ülekaaluline ega haige.
Laure
5 sõnumid
laure fr
Tere õhtust. Minu British Longhair kassipoegadele (6 kuud) jätan väikese kausi Orijen Original Cat krõbinaid, segatuna Orijen Kitten krõbinatega, vabalt kättesaadavaks ning annan neile 3 purki Quality Sens konservi või sarnase kaubamärgi konservi (70g), mis teeb umbes 100g märgtoitu kassipoja kohta päevas ning krõbuskid on saadaval piiramatult. Nad käivad aias ja saavad mängimise kaudu koos liikuda. Teie või teie kasside puhul on tootja määratud kogus ainult soovituslik ning saate seda kohandada vastavalt tema või nende vajadustele, lähtuvalt nende liikuvusest.
Nasser
2 sõnumid
nasser fr
LUDIVINE_L, selle kuu partii aegumiskuupäevad on igal juhul kuni 31. detsembrini 2022, seega on see üsna kaugel, isegi kassile saab see enne seda kuupäeva otsa. Kuna mul on mitu kassi, kasutan minimaalselt 33 kg kuus
ludivine
1 sõnumid
ludivine fr
Tere, kas saaksite palun teada aegumiskuupäevi? Aitäh, lugupidamisega
Guillaume
2 sõnumid
guillaume fr
Tere, Kas saaksite mulle öelda nende krõbinatega seotud 17 kg pakendi jaotuse? Näen, et toode on saadaval 1.8 kg või 5.4 kg kotis, kuid 17 kg ei ole nende koguste kordne. Aitäh
VIRGINIE
1 sõnumid
virginie fr
Tere, kui ma saan teid aidata: see on üks suur 17 kg pakk!
genevieve
3 sõnumid
genevieve fr
üks hästi kaitstud kott
EMILIE
1 sõnumid
emilie fr
Kas te saaksite mulle öelda, millal see toode jälle saadaval on, aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, kahjuks pole meil selle artikli tagasituleku kuupäeva. Palun vabandage meid. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest