Küsimused, tootearutelud Mahe munatootja segu

100% kliendid

soovitan seda toodet

12 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Myriam
2 sõnumid
myriam fr
Tere, sooviksin palun kinnitust, et see toode on tõesti seemned, mitte graanulid? Aitäh
CORINNE
2 sõnumid
corinne fr
Tere, jah, need on tõesti seemned ja suurepärase kvaliteediga
Aladine
1 sõnumid
aladine fr
Kahjuks mitte ja avastasin viimasel kotil suurema osakaalu graanuleid ja palju tolmu
celine
1 sõnumid
celine fr
Tere, need on tõesti seemned. Olen seda toodet juba üle 2 aasta ostnud ja mu kanadele väga meeldib...
Valerie
2 sõnumid
valerie fr
Olen ostnud seda segu juba pikka aega ja viimasel tellimusel märkasin, et see sisaldab päris palju graanuleid, sest mu kanad ei söö neid. Varem ei olnud seal graanuleid. Lõpuks ma ei uuenda enam oma tellimusi, sest see on liiga kallis... Ma annan selle asemel mahe nisu.
Laetitia
3 sõnumid
laetitia fr
Tere. Seal on päevalilleseemned ja pressitud päevalilleõlikoogid (näidatud koostises).
Marianne
1 sõnumid
marianne fr
Tere. Ilmselt on toote kvaliteet muutunud vastavalt teie küsimusele loetud arvustustele.
Stéphanie
1 sõnumid
stéphanie fr
Tere, Jah, see on tõesti seemnete segu.
MULLER
1 sõnumid
muller fr
Jah, need on tõesti kvaliteetsed seemned, kuigi väikeses koguses leidub ka graanuleid, mis juhul kui kanad neid ei armasta, võivad sattuda anuma põhja. Samas tuleb hoolikalt jälgida, et osta seemneid, mitte graanuleid, sest oma kogemusel olen leidnud end uue ja täis graanulikotiga, mida ma pidin ära andma.
Patrice
6 sõnumid
patrice fr
Selgitades teile selgelt, sisaldab see munasegisti küll seemneid ja graanuleid, kuid see kõik on märgitud koostisosades: seemnete hulka kuuluvad purustatud punane mais, oder, punane dari, tritikale (vana nisu liik), tatar, lina ja purustatud uba, lisaks veidi kaltsiumi ja fosforit. Graanulite puhul on tegemist "munamiksi tuumaga", mis on täielikult looduslik ja mahe päevalillerikaste ja tritikale segu. Isiklikult olen seda toodet juba mitu aastat kasutanud ja olen sellega väga rahul, kanad armastavad seda ja see parandab suuresti munemist, ma segan seda purustatud maisi ja mahenisuga. Kui mul juhtub seda toodet paar nädalat puudu jääma, märkan seda kohe munemises. Minu kanad söövad kõiki seemneid ja graanuleid ilma vastumeelsuseta. Loodan, et sain teid selle vastusega aidata. Elagu mahemuna!
Evelyne
2 sõnumid
evelyne fr
See toode ei sisalda graanuleid, nagu ütleb teile Patrice, need on päevalille pressjäägid. Ei saa rääkida graanulitest. Toode on väga hea kvaliteediga. Siiski on alati veidi liiga palju nisu, ja see on see, mida mu kanad kõige vähem hindavad. Toredaid katsetusi teile kõigile koos teie kanadega ;-) Evelyne
Patrice
6 sõnumid
patrice fr
Nagu ma oma esimeses vastuses ütlesin, kinnitan, et see segu sisaldab tõepoolest teri ja seemneid ning graanuleid, vastupidiselt Evelyne-F väitele oma kommentaaris, kus ta väidab, et ei saa rääkida graanulitest, soovitan tal end kurssi viia, sealhulgas tarnija juures, need kuulsad päevalille- ja tritikalesegud on
Patrice
6 sõnumid
patrice fr
Nagu ma oma esimeses vastuses ütlesin, kinnitan, et see segu sisaldab tõesti teri, seemneid ja graanuleid, vastupidiselt Evelyn-F väidetele, kes oma kommentaaris väidab, et "graanulitest" ei saa rääkida, see on naeruväärne! Soovitan tal pöörduda tarnija poole, kes kinnitab talle seda! Need kuulsad päevalille- ja tritikaleekstraktid on tõesti graanulid ja ma ei näe, kus on probleem seda öelda, need on valmistatud ökoloogilistest toodetest! Võin pakkuda ka graanulite lähivõtet ja vaatame, kas Evelyne-F jätkab ilmse eitamist! See Gasco toode on väga hea mahetoode, isegi graanulitega! Lugupidamisega!

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest