Küsimused, tootearutelud OPTIMUS 100% looduslik kastmes konserv kassidele ja kassipoegadele - Valikus 6 retsepti
94% kliendid
soovitan seda toodet
10 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
floris
Tere, kas see on täistoit või toidulisand? Aitäh
1 sõnumid
sandrine
Üsna terviklik toit, kuid ära liialda ;-)
1 sõnumid
muriel
Minu kassile on pool purki päevas ja kuivtoit on saadaval kogu aeg
1 sõnumid
gilles
Tere, Kas diabeetilisele kassile (eel-diabeet, mitte insuliini) võib seda anda? Mis on suhkru tase? Tänan ette. Head päeva
1 sõnumid
sandrine
Tere, Kompositsioonis pole suhkrut. Seejärel soovitan teil vaadata täielikku koostist.
2 sõnumid
maud
Seal on riisijahu ja nisugluteen, need on tärklised ehk süsivesikud. Riisijahul on üsna kõrge glükeemiline indeks. Seega sisaldab portsjon süsivesikuid, mis ei ole väga hea diabeedi või eeldiabeedi puhul. Sellegipoolest arvan, et ei tohiks ülejäänud toidust ilma jätta, nii et kui see oleks minu kass, siis annaksin talle kord päevas natuke purgist ja kui purk on tühi, annaksin teise purgi, kus pole ühtegi süsivesikut. Kokkuvõttes jah, aga ainult aeg-ajalt.
3 sõnumid
christine
Minu kassile ei meeldinud neist ükski, nii et viisime ta varjupaika.
3 sõnumid
aurélia
Kas need Optimus kastmega konservid sisaldavad palun tauriini ja muid kassi jaoks vajalikke vitamiine?
1 sõnumid
elisabeth
Siin on koostisosadKana & Part: Kana (40.94%), Part (5%), Riis Tapiokitärklis, Tuunikala, Nisugluteen, Riisijahu, paksendaja (E412 ja E415), Loomaliha, Glütseriin, kuivatatud munapulber, sool ja vesiKana & Riis: Kana (45,94%), Riis, Tapiokitärklis, Nisugluteen, Riisijahu, paksendaja (E412 ja E415), Loomaliha, Glütseriin, kuivatatud munapulber, sool ja vesiTuunikala & Kana: Tuunikala (39,78%) Kana (6,94%), Riis Tapiokitärklis, Nisugluteen, Riisijahu, paksendaja (E412 ja E415), Loomaliha, Glütseriin, kuivatatud munapulber, sool ja vesiTuunikala & Makrell: Tuunikala (39,78%) Makrell (5%), Riis Tapiokitärklis, Nisugluteen, Riisijahu, paksendaja (E412 ja E415), Loomaliha, Glütseriin, kuivatatud munapulber, sool ja vesiTuunikala & Lõhe: Tuunikala (39,78%), Lõhe (5%), Kana, Riis, Tapiokitärklis, Nisugluteen, Riisijahu, paksendaja (E412 ja E415), Loomaliha, Glütseriin, kuivatatud munapulber, sool ja vesiTuunikala & Loomaliha: Tuunikala (44,78%), loomaliha (0,15%), kana (1,94%), Riis, Tapiokitärklis, Nisugluteen, Riisijahu, paksendaja (E412 ja E415), Glütseriin, kuivatatud munapulber, sool ja vesi
1 sõnumid
marie-thérèse
Minu kass ei armasta teda
2 sõnumid
sylvie
Jah, sest loomasöötades on kõrge loomse valgu sisaldus (liha ja kala rikkalik) ja tauriin leidub lihas, kalas, koorikloomades.