Küsimused, tootearutelud OPTIMUS First kassidele

93% kliendid

soovitan seda toodet

15 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
CAROLE
1 sõnumid
carole fr
Tere, milliseid teravilju on nendes krõbinates kasutatud? Lugupidamisega
Tatiana
1 sõnumid
tatiana fr
Tere, see teave ei ole pakendil tõepoolest olemas. Loodan, et Zoomalia meeskond saab tootjale küsimuse esitada. Lgp
Marie-Thé
1 sõnumid
marie-thé fr
Lihtsalt teadmiseks, kasutan oma 3-aastase maine cooni jaoks Sanabelle Grande'i, tahtsin vahetada Optimus First'i vastu, kuid 6 kuu pärast tekkis tal neerupuudulikkus, millele järgnes südamepuudulikkus!!! Optimuses on liiga palju tuhka!
Mathieu
85 sõnumid
mathieu fr
Tere, Carole, Optimus First kassitoidus kasutatavad teraviljad on mais, oder ja nisu. Ilusat päeva soovib Zoomalia meeskond
marine
2 sõnumid
marine fr
Tere, kui palju on omega-3-pakendis? See pole koostises märgitud, mul on artroosiga kass ja otsin omega-3-rasvhapete rikkaid krõbinaid.
CATHERINE
8 sõnumid
catherine fr
(oomega-3-rikas lõheõli) Mulle tundub, et kogus on tabeli järgi 12, kuid mind häirib nende krõbinatega süsivesikute hulk... Need on madala hinnaklassiga... Kvaliteedi osas pole imet, tuleb rohkem maksta..
Jana
1 sõnumid
jana fr
Tere, kas oskaksite öelda fosfori sisalduse ja kalorsuse väärtuse? See oleks veidi vanemale kassile. Tänud ette
Mathieu
85 sõnumid
mathieu fr
Tere, Optimus First kassitoidul on fosforisisaldus 1,3% ja metaboolne energia on 3430 kcal/kg. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Anne
1 sõnumid
anne fr
Tere, minu kassid on steriliseeritud, kas need krõbinad sobivad neile? Aitäh
ALEXANDRE & MARYLINE
1 sõnumid
alexandre & maryline fr
Meie kassid on kõik steriliseeritud ja sellest ajast, kui meil need kuivtoidud on, on kassid neist väga huvitatud ja mitte ühtegi oksendamist nagu enne!!!! Soovitan
philippe
1 sõnumid
philippe fr
minu kassile ei meeldi üldse need krõbinad
Béatrice
8 sõnumid
béatrice fr
Kõik mu kassid on steriliseeritud, need krõbinad sobivad neile ideaalselt. Need on väikese suurusega, mis teeb nende söömise mugavaks. Nad armastavad neid. Nende väljaheited on normaalse konsistentsiga ja palju vähem lõhnavad.
Marina
1 sõnumid
marina fr
Kas tema krõbinad sobivad steriliseeritud kassidele seoses kuseteede kividega?
Mathieu
85 sõnumid
mathieu fr
Tere, Need krõbinad sobivad kõigile tervetele täiskasvanud kassidele. Loodame, et vastasime teie küsimusele. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
isabelle
13 sõnumid
isabelle fr
Tere, kas need krõbinad sobivad ülekaalulisele kassile või on mingeid teisi? Tänan väga teie vastuse eest. Lugupidamisega
ARNAUD
1 sõnumid
arnaud fr
Tere, kus need krõbinad valmistatakse? Aitäh.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest