Küsimused, tootearutelud OPTIMUS First kassidele
15 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
carole
Tere, milliseid teravilju on nendes krõbinates kasutatud? Lugupidamisega
1 sõnumid
tatiana
Tere, see teave ei ole pakendil tõepoolest olemas. Loodan, et Zoomalia meeskond saab tootjale küsimuse esitada. Lgp
1 sõnumid
marie-thé
Lihtsalt teadmiseks, kasutan oma 3-aastase maine cooni jaoks Sanabelle Grande'i, tahtsin vahetada Optimus First'i vastu, kuid 6 kuu pärast tekkis tal neerupuudulikkus, millele järgnes südamepuudulikkus!!! Optimuses on liiga palju tuhka!
85 sõnumid
mathieu
Tere, Carole, Optimus First kassitoidus kasutatavad teraviljad on mais, oder ja nisu. Ilusat päeva soovib Zoomalia meeskond
2 sõnumid
marine
Tere, kui palju on omega-3-pakendis? See pole koostises märgitud, mul on artroosiga kass ja otsin omega-3-rasvhapete rikkaid krõbinaid.
8 sõnumid
catherine
(oomega-3-rikas lõheõli) Mulle tundub, et kogus on tabeli järgi 12, kuid mind häirib nende krõbinatega süsivesikute hulk... Need on madala hinnaklassiga... Kvaliteedi osas pole imet, tuleb rohkem maksta..
1 sõnumid
jana
Tere, kas oskaksite öelda fosfori sisalduse ja kalorsuse väärtuse? See oleks veidi vanemale kassile. Tänud ette
85 sõnumid
mathieu
Tere, Optimus First kassitoidul on fosforisisaldus 1,3% ja metaboolne energia on 3430 kcal/kg. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
anne
Tere, minu kassid on steriliseeritud, kas need krõbinad sobivad neile? Aitäh
1 sõnumid
alexandre & maryline
Meie kassid on kõik steriliseeritud ja sellest ajast, kui meil need kuivtoidud on, on kassid neist väga huvitatud ja mitte ühtegi oksendamist nagu enne!!!! Soovitan
1 sõnumid
philippe
minu kassile ei meeldi üldse need krõbinad
8 sõnumid
béatrice
Kõik mu kassid on steriliseeritud, need krõbinad sobivad neile ideaalselt. Need on väikese suurusega, mis teeb nende söömise mugavaks. Nad armastavad neid. Nende väljaheited on normaalse konsistentsiga ja palju vähem lõhnavad.
1 sõnumid
marina
Kas tema krõbinad sobivad steriliseeritud kassidele seoses kuseteede kividega?
85 sõnumid
mathieu
Tere, Need krõbinad sobivad kõigile tervetele täiskasvanud kassidele. Loodame, et vastasime teie küsimusele. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
13 sõnumid
isabelle
Tere, kas need krõbinad sobivad ülekaalulisele kassile või on mingeid teisi? Tänan väga teie vastuse eest. Lugupidamisega
1 sõnumid
arnaud
Tere, kus need krõbinad valmistatakse? Aitäh.