Oma lemmiklooma ise tuhastamine?

1 vastus
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Céline
1 sõnumid
céline fr

Tere,

Minu väike jänku lahkub kahjuks varsti. Ta on 13 aastat vana ja väga väsinud. Soovin, et seejärel tuhastataks tema keha ja saaksin tuha tagasi, kuid veterinaaridel on mulle pakkuda ainult kollektiivset tuhastamist, mille käigus tuhka ei anta tagasi. Tuhka saab tagasi saada ainult üksiktuhastamise kaudu, mida korraldavad spetsialiseerunud ettevõtted. Mul ei ole vahendeid sellise teenuse kasutamiseks, kuid mul on aed, mistõttu postitan selle sõnumi, et teada saada, kas keegi teist on ise oma väikese looma tuhastanud ja kui jah, siis kuidas seda tehti? Kas panite selle puidust kasti, siis murule? Ettetänu teie vastuste eest. Loodan, et see juhtub võimalikult hilja, aga soovin vastuseid oma küsimustele saada enne, kui see juhtub. Tervitused teile kõigile
Josette
23 sõnumid
josette fr

Tere

Miks mitte matta see oma aeda?

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest