Küsimused, tootearutelud
11 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
dunyam
Mis värvi see saadaval on, oranž on kole.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, selle puuri jaoks pole teisi värve saadaval. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
angelique
Tere, kas oleks võimalik tellida see puur valgena?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See puuri ei ole saadaval valgena. Praegu on see saadaval ainult näidatud värvitoonis. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
geoffroy
Tere, ma tahtsin teada, kas mänguväljak on lahtivõetav ja kas torudega saab teha mitu rada.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, torud on eemaldatavad. Saate seda suuremaks muuta, lisades täiendavaid osi. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond.
3 sõnumid
lucie
Tere, puuri peal on kirjas, et see on väike näriliste puur, kuid kas see on lihtsalt puuri nimi või saan ma osta suurema? Kas ta mahub sinna probleemideta?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere,see puur sobib liivahiirtele, hamstritele ja hiirtele.Sellele puurile on ainult üks mudel.Parimate soovidega Zoomalia meeskond.
3 sõnumid
lucie
Tere, tahtsin teada, kas klaasplaat on puuri juurde kuuluv, et vältida hamstri kukkumist?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Nagu pildil näha, on plaat kenasti puuri küljes. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond.
1 sõnumid
adeline
Tere, minu gerbil on närinud läbi siniseid plastmassist rõngaid, mis hoiavad toru, mis viib ülespoole. Kus ma võiksin neid osta? Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Neid ühendusi saate osta siit: https://www.zoomalia.com/animalerie/connexion-cage-tube-pour-cage-ferplast-p-467.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond