Küsimused, tootearutelud Oliivipuu pulk DAILYS
31 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
11 sõnumid
tiffanie
Tere, Kas soovitaksite seda oliivipuu pulka 8-kuusele samojeedile? Kui jah, siis mis suuruses palun? ☺️
1 sõnumid
héloïse
Tere, ma arvan, et 8-kuuse samojeedi jaoks võiks suurus M sobida, meie 3-aastase Berni Alpi karjakoera ja Hovawarti jaoks on meil suurus L. Kaunist päeva
2 sõnumid
franck
Tere, oma taksisegule võtsin suuruse S.
11 sõnumid
tiffanie
@Héloïse Olgu, aitäh tagasiside eest!
11 sõnumid
tiffanie
@Franck Tänan tagasiside eest, uurin oma koera jaoks M-i!
3 sõnumid
martine
ei ... minu omad ei puutunud neid üldse, andsin need ära ja koerad ei puutunud samuti ...
6 sõnumid
thomas
Tere, vältige hirvesarvi ja oliivipulkasid kutsikate jaoks. Need võivad hammastikule kahju teha.
1 sõnumid
célia
Tere, see võib-olla on juba hilja, kuid mul on samuti 9-kuune samojeedi kutsikas ja ma võtsin talle M-suuruse, mis sobib ideaalselt!
1 sõnumid
christelle
Tere, mul on 2-kuune kuldne retriiveri kutsikas, kas ma võin talle anda S-suuruse närimislelusid, sest ta näksib palju?
1 sõnumid
anne
Tere jah, vaadake koera kaalu juhiseid suuruse järgi. Pool põdrasarve võib olla kasulik, mu emane koer armastas seda.
1 sõnumid
eglantine
Tere, mul on samuti 2-kuune kuldne retriiver. Alguses võtsin suuruse M, kuid see on veidi suur, soovitati võtta suurus S, mis on ideaalne, sest M on ikka veel natuke raske.
1 sõnumid
arnaud
Täiesti õige, see on teie kutsikale väga kasulik
1 sõnumid
david
Tere, minu labrador on nüüd 11-kuune ja jõudis M-suurusesse, kuid teie puhul tundub S olevat parem valik. Igatahes on toode hea, vastupidav ja kauakestev.
3 sõnumid
martine
Tere, ma arvan, et see oliivipuu on mõeldud närimiseks koertele või kutsikatele... andmiseks, et vältida toolijalgade jms hävitamist... mina isiklikult ostsin need puutükid oma koertele, kes ei ole hävitajad, et neid hõivata, kuid see ei huvitanud neid...
2 sõnumid
nelly
Kuldse retriiveri puhul sobib kõige paremini M-suurus. Kutsikas kasvab kiiresti ja väike suurus jääb peagi väikseks. Mul on 4-kuune Belgia lambakoer Groenendael. Võtsin L-suuruse. Talle meeldivad sellised pulgad väga. Kuigi tal on selle suure mudeliga natuke keeruline ringi liikuda, närib ta seda tundide kaupa suure huviga. Hea lõõgastushetk koerale ja mööbel on kaitstud :)
3 sõnumid
martine
Christelle jaoks ... annan ma üleva suuruse
2 sõnumid
isabelle
Tere, minu koer on juba harjunud oliivipuust pulka närima ja talle meeldib see väga. Olen neid pulki alati poest ostnud ja kaalun nüüd kahe suuruse vahel, kas M või L. Tuleb tunnistada, et sama tüüpi pulkade puhul võib suurus ilmselgelt varieeruda. Minu koer kaalub 24 kg. Kumba suurust peaksin valima?
6 sõnumid
maha
Tere, valisin oma 6 ja 7 kg kaaluvatele koertele suuruse M ja see osutus liiga suureks. Seetõttu mängib sellega nüüd meie 27 kg kaaluv labrador. Arvan, et M peaks olema sobiv suurus. Lugupidamisega
1 sõnumid
franck
See sõltub peamiselt sellest, mis talle meeldib. L on tõesti väga paks. Minu kontinentaalbulldog armastab M-i, kuid ei huvitu L-ist, kuna see on liiga suur ja raske närimiseks. Kui teie koerale meeldib pulka käppade vahel hoida ja närida, siis näib, et M sobib paremini
2 sõnumid
isabelle
Aitäh vastuste eest. Ma proovin seega M suurust... ja kui see on natuke väike, siis võtan järgmisel korral L!
1 sõnumid
laurelyne
Tere, mul on 28-kilone lambakoer. Valisin suuruse L, kuid see on veidi suur. Seega soovitan suurust M
1 sõnumid
véronique
Mu koer, väike segavereline, on südametõvega, seega on ta soolavabal dieedil. Kas ma tohin talle neid oliivipuidust pulki anda? Tänan teid vastuste eest!
6 sõnumid
maha
Jah, pole põhjust, see on lihtsalt puutükk
1 sõnumid
léa
Tere, kas on võimalik anda kahekordsed sarved 2-kuusele kutsikale (BSS)?
3 sõnumid
ashley
Tere, 2-kuusele Šveitsi valge lambakoera kutsikale... Soovitan oodata natuke selliste toodetega, mis on väga-väga tugevad! Pool põdrasarve oleks sobivam (suurus M), vasikalabajala kabjad, seakõrvad (Ettevaatust, mõned kaubamärgid on halva kvaliteediga, seega on öeldud mitte enne aastat, samas kui kvaliteetseid kõrvu võib anda alates 8. nädalast).
1 sõnumid
christian
Tere, võimatu, see on väikesele koerale liiga raske.
1 sõnumid
sophie
See on parem oodata natuke kutsikat, kui ta hakkab näiteks teie mööblit, liiste või muid asju närima! Kahjustuste vältimiseks andke talle vaheldumisi hirvesarve.
4 sõnumid
nelly
mis suurus. 8-kilosele Shiba inule. aitäh
3 sõnumid
ashley
Terviseks Shiba puhul sobib kõige paremini suurus S! Suurus M on lõualuu jaoks liiga suur ja jäme.
2 sõnumid
delphine
Millise suuruse peaksin valima 7-kuuse kokkerspanjeli jaoks? Aitäh
3 sõnumid
ashley
Tere, kokkerile sobib paremini suurus M
1 sõnumid
loubna
Minu 20 kg borderkolli ja pointeri ristandile sobib M suurus ideaalselt, tema peaaegu 30 kg husky segavereline sõber saab ka sellega mugavalt mängida. Kui on tegemist inglise kokeriga, mitte ameerika omaga, siis kaldun arvama, et S suurus oleks parem.