Octodon, rasedus?

1 vastus
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Philippine
1 sõnumid
philippine fr
Tere, võtsin lemmikloomapoest kahe nädala vahega kaks emasoktooni ja sellest on nüüd kolm nädalat möödas. Üks neist on ilus valge täpiline agouti (Lucky) ja teine šampanjavärvi (Bulle). Siiski, et teine adopteerida, käisin esimest korda lemmikloomapoes, sest Bullega tundus olevat südameside, kuna ta tundus väga seltsiv. Kahjuks üks müüja näitas mulle Bulled ja ütles, et see on isane. Seejärel pani ta ta tagasi puuri ja ma märkasin, et üks oktoton nägi välja, nagu ta paarituks temaga. Ma arvasin, et see on naljakas kahe "isase" puhul, ja arvasin algselt, et nad mängivad. Kaks päeva hiljem läksin kindla kavatsusega lemmikloomapoodi teist emast adopteerida. Müüja, kes mind ei mäletanud, näitas mulle tema emaseid ning minu suureks üllatuseks näitas ta Bullele ja ütles, et see on emane! Küsisin siis kontrollida, usaldamatu, sest kaks päeva tagasi oli see mees.. aga tõepoolest, peale kontrollimist (olin uurinud eristamise kohta) oli see tegelikult emane. Kõik läheb hästi, minu kaks oktooni saavad väga hästi läbi. Kuid ma märkasin, et Bulle on kõhult palju ümaram kui tema kaaslane. Lucky on umbes 2 kuud vana ja Bulle on 3 kuud vana. Bulle magab palju rohkem, sööb rohkem, jõi rohkem ja mängib vähem. Mul ei ole olnud piisavalt kaua aega, et märgata kaalumuutust, kuid kas on mingil viisil võimalik kindlaks teha, kas ta ootab väikseid? Erinevalt Luckyst on Bulle alumised hambad kahvatukollased (arvan, et oktooni jaoks võib neid pidada valgeteks). Ma märgin seda sellepärast, et olen lugenud, et see võib olla vitamiinipuudus ja et see võib enamasti juhtuda raseduse ajal. Kuid tema ülemised hambad on hästi kollased. Tean, et rasedus võib oktooni puhul olla keeruline ja kui ta on tõesti rase, tahan teha kõik endast oleneva, et temaga kõik hästi läheks. Mis ma unustasin mainida, sest ma ei pööranud sellele suuremat tähelepanu, kuni sattusin teabele raseduse kohta: järgmisel päeval pärast tema saabumist leidsin väikeses koguses punakaspruuni kleepuvat ainet puurist. Öeldakse, et raseduse varases staadiumis võib näha sellist kadu, kui "protsess" muutub täpsemaks. Tänan teid vastuste eest. Palun vabandage ette kõik õigekirjavead, mida ma võisin teha.
fairy
18 sõnumid
fairy fr

Tere,

Soovitan tungivalt rääkida sellest oma lemmikloomaarstiga, sest kui tegemist on rasedusega, võib see komplikatsioone põhjustada. Kui sul on kahtlusi, räägi kindlasti oma loomaarstiga.

Võib-olla on loomapood valesti määranud Lucky või Bulle soo.

Igatahes, mine loomaarsti juurde, see on väga oluline.

Loodan, et sain sind aidata!

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest